3:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2019 15:30

10.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V derby si rezerva Rudolfova poradila s hráči Úsilného


Branky


17. M. Wolf , 21. M. Sládek , 45. J. Justin - 61. P. Vazač
17

Rezerva Rudolfova od začátku sezóny určitě nehraje co by chtěla, na venkovních hřištích většinou tápe a odjíždí s prázdnou, ale na domácím pažitu až na jedno zaváhání je zatím velice silná a stoprocentní. Tentokrát si domácí sílu přijel na vlastní kůži otestovat nejhorší tým OP mužstvo Úsilného, které si doposud do tabulky připsalo jediný bod za remízu v úvodním zápasu ročníku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rudolfovští si nahráli do poločasu slušný náskok

Utkání začalo vlažně a oba týmy spoléhaly na hru odzadu. První šance přišla v 17. minutě, kdy po přesné kombinaci domácích ve středu hřiště dostal míč P. Bláha, který chytrou prostrkávačkou vybídl ke střele Martina Wolfa, ten nedal gólmanovi Úsilného P. Brůžkovi šanci a Rudolfov vedl 1:0. Domácí hráče vstřelený gól očividně probudil a dál tedy kombinovali před vápnem hostů. Tlak dovršili ve 21. minutě, kdy se Marek Sládek rychlou kličkou zbavil svého obránce a obstřelil brankáře - 2:0. Poté hráči domácího mužstva začali ztrácet tempo a hosté rychlým pressingem hru vyrovnali. Po několika šancích na obou stranách přišel do šaten gól ze strany domácích, když ve 45. minutě proměnil Jan Justin nádhernou přihrávku od P. Bláhy za obranu na 3:0 a tím ukončil první poločas.

Hosté zlepšili hru a přeci jen dokázali alespoň snížit

Druhý poločas začali domácí s taktikou, pohlídat si vedení a šetřit síly, protože několik z nich muselo ještě v sobotu pomoct A týmu a také začaly bohužel hokejbaly. Možná také proto převzali opratě zápasu hosté, ale do větších šancí se nedostávali. V 55. minutě se dostal do slibné šance J. Jeremiáš, kdy po nedůslednosti rudolfovské obrany zkoušel přehodit brankáře D. Keřku, ale bohužel pro hosty bránu přestřelil. Hosté byli dále aktivnější a v 61. minutě se dočkali zaslouženého snížení, když při důrazném dohrání souboje zůstal sám před D. Keřkou útočník Petr Vazač a svojí šancí nepohrdl - 3:1. Pak se hra vyrovnala, hrál se bojovný fotbal především středem hřiště. Do jediné větší šance se dostali hosté, kdy po rohovém kopu pálil z odraženého balonu kapitán J. Čada, ale bránu vysoko přestřelil. V 85. minutě se při dohrávání souboje zranil stoper Úsilného T. Chromý. Bohužel pro hosty šlo již o druhého zraněného hráče, když už v prvním poločase, při autovém vhazování nevydrželo rameno záložníka V. Drmoty.



Ohlasy k zápasu


SK Rudolfov B
Miroslav Tušl ( vedoucí týmu ): První půli jsme odehráli podle našich představ bez větších chyb v defenzivě. Druhý poločas jsme bohužel přestali hrát, ukázala se tréninková morálka a Úsilné bylo aktivnější. Body jsme si uhráli první poločas, druhou půlku bych raději nekomentoval. Přejeme hráčům Chromému a Drmotovi, aby se dali co nejdříve do kupy.

Úsilné
Jan Jeremiáš ( hráč ): Zápas se rozhodl v začátku, kdy jsme dostali 2 góly. Ve druhé půli se hra vyrovnala, měli jsme šance urvat i bod ze zápasu, ale bohužel jsme je neproměnili.



Sestavy


SK Rudolfov B
D. Keřka [-] - M. Wolf [-] , M. Kešner [-] , J. Machovec [-] , J. Justin [-] , J. Osmani [-] , P. Bláha [-] , P. Irmiš [-] , M. Sládek [-] , P. Kryeziu [-] , J. Tušl [-]

Úsilné
P. Brůžek [-] - F. Leština [-] , V. Novotný [-] , V. Drmota [-] , R. Tábora [-] , J. Rybecký [-] , V. Polan [-] , M. Stejskal [-] , J. Čada [-] , T. Chromý [-] , J. Jeremiáš [-]

ŽK: 60. J. Justin , 60. J. Tušl .
Hráči zápasu: P. Bláha , M. Sládek .
Místo: Rudolfov. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav st. - KRÝDL Petr (N), KAPINUS Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 11:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 18:52
Petr Kubát

Expert: Miroslav TUŠL
Tip experta: výhra domácích

Loni jsme se s Úsilným trápili oba zápasy, letos jim to vrátíme i s úroky :-D

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 11:16

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích