Borek si poradil s týmem Úsilného


Branky


20

Borek na úvod soutěželo dokázal, že jako nováček se v OP určitě neztratí. V domácím prostředí byl doposud neporažený a jistě chtěl v téhle statistice pokračovat i proti momentálně nejhoršímu týmu OP z Úsilného. Jeho hráči zatím nenašli recept na své protivníky a ze všech odehraných zápasů vybojovali jediný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas se oba týmy obešly bez gólů

Domácí v minulém kole poprvé prohráli a tak v derby proti Úsilnému nechtěli nic jiného než tři body. Začátek zápasu sice domácí tlak nepřinesl, postupně se však ukazovalo, kdo bude diktovat tempo hry a bylo spíše jen otázkou času, kdy dají borečtí první gól. Z územní převahy vytěžili domácí několik rohů, po kterých přišly největší šance první půle. Nejprve hlavou zahrozil M. Leština, ale těsně minul. Po dalším rohu měl šanci R. Diviš, ale jeho zakončení z brány na poslední chvíli odvracel obránce hostí. Poločas tak skončil 0:0.

Druhá půle byla v režii domácích

Do druhé půle šli domácí s tím, že musí svojí převahu vyjádřit gólově. A to začali plnit už ve 49. minutě, kdy M. Leština na půlce vybojoval balón, přihrál jej R. Horejšovi, který ideální uličkou vysunul Ondřeje Hanžla k samostatnému úniku. Ten ještě ve vápně zvolil pro všechny překvapivou zasekávačku a pak už rozvlnil síť - 1:0. Borek ovládal hru a v 56. minutě zvýšil hlavou na 2:0 Roman Diviš. Na další skvělou kolmici od R. Horejše si naběhl opět O. Hanžl, ale sám před gólmanem tentokrát minul. V další tutovce se ocitl R. Diviš po vysunutí od J. Franka, ale gólmana hostí neprostřelil. V 73. minutě rozehrával standartní situaci R. Diviš a našel přesně hlavu Davida Eliáše, který zvyšoval už na 3:0. Další gól mohl přidat R. Horejš, ale těžkou přihrávku od D. Eliáše stačil poslat jen do břevna. A v další šanci se po rohu objevil nestárnoucí mozek mužstva M. Votruba, který svojí levačkou mířil jen těsně nad šibenici. Poslední gól přišel v 86. minutě, M. Leština vybojoval míč pro D. Eliáše, ten posunul na Pavla Vajgla, který s přehledem zakončil na finálních 4:0. Hosté se dostali v druhé půli do dvou šancí, které však neproměnili a tak výsledek 4:0 je pro ně ještě milosrdný.



Ohlasy k zápasu


FK Borek
Miroslav Votruba ( hráč ): Hosté sice přijeli v roli outsidera, ale prvních 10 minut nepůjčili domácím míč. Poté již měl Borek hru pod kontrolou, ale kromě několika rohových kopů se do šancí nedostávali. Domácí hráči se trápili hlavně v rozehrávkách, kdy jednoduché nahrávky končily buď v autu nebo na kopačkách hostujících hráčů. A proto první poločas skončil 0:0. Druhá půle už začala v režii domácích a začaly padat konečně i góly, když se po ideální kolmici R. Horejše prosadil O. Hanžl, i když při zakončení zvolil nečekanou kličku a zabrnkal spoluhráčům na nervy. Domácí již ovládali hru a další gól přidal dorážející R. Diviš. Další gól vstřelil po pěkném centru D. Eliáš a konečnou podobu celkového skóre obstaral P. Vajgl, který ukázal svým spoluhráčům, jak má vypadat zakončení, když stojí sami proti brankáři. Nutno dodat, že i když hosté fyzicky odpadali, tak zápas nezabalili a vytvořili si dvě slibné příležitosti k zakončení. Ještě stojí za zmínku krásná střela, kterou vyslal svou nebezpečnou levačkou M. Votruba, ale míč letěl jen o pár cm nad branku. V dalším kole zajíždíme na LOKO ČB B. Děkujeme fanouškům za podporu.




Sestavy


FK Borek
V. Sýkora [-] - O. Vaník [-] , M. Leština [-] , L. Kolouch [-] , M. Votruba [-] - O. Hanžl [-] , J. Frank [-] , D. Eliáš [-] , P. Vajgel [-] - R. Horejš [-] , R. Diviš [-] -


ŽK: 42. R. Diviš .
Hráči zápasu: D. Eliáš , O. Hanžl , R. Diviš .
Místo: Borek. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Špelina Miroslav - KOLOUCH Radek (N), KAPINUS Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
23. 9. 2019 09:22
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Zdeněk GREGOR
Tip experta: výhra domácích

Borek rozjel sezónu výborně, Voselno přesně naopak. Domácí si jasně dojdou pro 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích