0:6
(0:5)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2019 15:00

6.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zliv opět nadělovala, tentokrát na Lokomotivě ČB "B"


Branky


2. T. Kučera , 11. M. Fürst , 17. P. Kamiš (vl.) , 36. T. Kučera , 41. J. Slavík (p.) , 52. T. Kučera
17

Lokomotiva ČB "B" se stále trápí a nedaří se jí rozjet úspěšnou sérii, tudíž se se 3 body krčí u dna tabulky. Jejím opakem je Zliv, mužstvo, které loni mělo postupové ambice je letos k nezastavení a doposud se nenašel tým, který by jej dokázalo porazit. Naposledy si vysoký příděl odvezlo ze Zlivi mužstvo Úsilného.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas stačil a nebylo co řešit

Vstup do utkání se vydařil jednoznačně hostujícím fotbalistům. Domácí hráči stihli pouze rozehrát a po ztrátě na polovině hřiště se hostům podařilo na tři přihrávky dostat k vápnu a do zakončení, kde první dvě střely se domácím podařilo zablokovat, ale tu třetí z dorážky už z úhlu poslal ve 2. minutě do sítě Tomáš Kučera - 0:1. V 11. minutě předvedli hosté další pěknou fotbalovou akci po pravé straně, kterou křížnou střelou zakončil přesně Matěj Fürst - 0:2. O chvíli později zahrával v 17. minutě rohový kop M. Fürst a na první tyči svedl hlavičkový souboj T. Kučera s domácím obráncem Petrem Kamišem, který nešťastně prodloužil míč do vlastní sítě - 0:3. V 36. minutě už to s domácímu vypadalo opravdu špatně, když si ve vápně míč zpracoval hostující útočník Tomáš Kučera, obhodil si obránce a prostřelil i domácího brankáře D. Riedla - 0:4. Když se pomalu chýlil poločas ke svému konci, domácí si stihli ještě vypít v 41. minutě kalich hořkosti až do dna. Do vápna se probojoval mladý K. Jindrle, obešel domácího obránce, který jej fauloval a rozhodčí odpískal pokutový kop. Jeho exekuci si vzal na povel rychlonohý Jakub Slavík a nabídnutou možností nepohrdl - 0:5.

Druhý poločas se už spíše dohrával

Druhý poločas začal lépe opět pro hostující tým a domácí hráči působili už dosti odevzdaně. Ti se ještě nestihli pořádně rozkoukat, své rychlé nohy na pravé straně nastartoval v 52. minutě J. Slavík a namířil si to k domácí brance, kde ještě přihrávkou našel Tomáše Kučeru, který do prázdné branky bez problémů navýšil na konečných - 0:6. Hosté si i poté vypracovali několik šancí díky tomu, že hráli více s míčem na kopačkách, ale branku už nevstřelili. Největší šanci a v podstatě jedinou, kterou si vypracovali domácí hráči až v závěru zápasu vychytal brankář J. Remta.



Ohlasy k zápasu



SK Zliv
Martin Tesař ( trenér ): Konečně se nám podařil vstup do utkání a když byl v 15. minutě stav skóre již 3:0 v náš prospěch, dalo by se říct, že už bylo prakticky po zápase. Do konce poločasu jsme byli ve všem lepší a domácí takřka neohrozili naši branku. Vycházelo nám snad vše. Akce po levé i pravé straně, středem, střely atd. Do druhé půle jsme chtěli pokračovat ve výkonu z prvního poločasu, ale i přesto, že jsme míč drželi na svých kopačkách, více branek krom té jediné se nám vstřelit nepodařilo a zápas se spíše dohrával.



Sestavy


TJ Lokomotiva ČB B
D. Riedl [-] - P. Kamiš [-] , T. Kvěch [-] , J. Kuchař [-] , M. Španinger [-] , P. Kadlec [-] , M. Kadlec [-] , T. Kadlec [-] , P. Fantyš [-] , J. Wenzl [-] , D. Jelínek [-]

SK Zliv
J. Remta [-] - R. Hanzal [-] , J. Trnka [-] , K. Jindrle ml. [-] , J. Zrun [-] , T. Kučera [-] , M. Pícha [-] , P. Boubal [-] , M. Fürst [-] , J. Slavík [-] , J. Kubeš [-]

Hráči zápasu: J. Slavík , T. Kučera .
Místo: Lokomotiva ČB. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Kubát

Expert: Martin ČUHAJ st.
Tip experta: výhra hostů

Zase B-tým, ale A-mužstvo hraje ve stejný den, takže Zliv vyhraje - tip 1:4

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích