Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2019 16:30

6.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úsilné pokračuje v krizi, když podlehlo Jankovu "B"


Branky


17

Úsilné se od samého začátku soutěže trápí a důsledkem toho je zatím poslední místo v tabulce a žádná výhra na kontě ze 4 odehraných utkání. Soupeř z Jankova "B" doposud zvítězil pouze v prvním zápase sezóny a od té doby má za sebou sérii tří porážek. Dalo by se tedy říct, že se v tomto utkání střetávají dvě mužstva s aktuálně nejhorší formou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vtrhli do zápasu ve vší parádě

Hosté vstoupili do utkání mnohem lépe než domácí hráči, kteří jen dokázali, v jakém rozpoložení nyní jejich tým je. Už ve 2. minutě utkání využil Matěj Maurer chyby domácích fotbalistů a poslal velice brzy tým Jankova "B" do vedení - 0:1. Netrvalo dlouho a v 6. minutě hosté využili další chyby v rozehrávce domácích, zatáhli balon po straně a s přihrávkou na malé vápno si zakončující Martin Kudláček poradil dle očekávání - 0:2. Tentýž hráč dostal v dalším průběhu první půle možnost své střelecké konto ještě vylepšit, když po faulu domácího brankáře R. Hlouška na hostujícího útočníka rozhodčí odpískal pokutový kop. Své malé zaváhání ale brankář Úsilného napravil záhy, když penaltový pokus M. Kudláčka úspěšně zlikvidoval.

Jankov "B" náskok z první půle nejen udržel, ale i navýšil

Druhou půli chtěli domácí hráči výkon zlepšit a zvrátit zápas ve svůj prospěch, což se jim ale i přes zvýšenou snahu nevyvedlo. Přišla další chyba v domácích řadách, kterou svým únikem potrestal v 55. minutě mladý Matěj Maurer a druhým gólem v zápase prakticky rozhodl o výsledku utkání - 0:3. Jankovští přeci jen ještě přidali v 64. minutě jednu branku, když na polovině hřiště hostující Jan Kotnauer vybojoval míč a po samostatném úniku vystřelil konečný výsledek - 0:4. Domácí sice měli v průběhu druhého poločasu díky zlepšenému výkonu několik šancí, ale žádná z nich však neskončila mezi třemi tyčemi.



Ohlasy k zápasu


Úsilné
Jan Jeremiáš ( hráč ): Momentálně na nás leží deka a nedaří se nám. Děláme hloupý chyby, dostáváme zbytečný góly a když se dostaneme do šance, tak ji nedokážeme proměnit.

SK Jankov B
Tomáš Bürger ( asistent trenéra ): Prvních dvacet minut super. Hráli jsme v klidu, nikam jsme se nehnali, přesně jsme kombinovali a vstřelili dvě branky. Úsilné jsme k ničemu nepustili a já si říkal, že to bude dobrý. Po dvacáté minutě přišlo několik zbytečných závarů před naší brankou, my začali hrát pasivně, bez pohybu a naivně. Soupeř to začal číst a vytvořil si pár šancí, které jsme naštěstí přežili, včetně série několika rohových kopů. Zápas rozhodla 55. minuta a únik Matěje Maurera, který vstřelil třetí gól. Chvíli poté jsme přidali ještě čtvrtý, ale nehráli jsme vůbec dobře. Body jsou super, ale výkon musíme do příště zlepšit.



Sestavy


Úsilné
R. Hlouška [-] - J. Jeřábek [-] , V. Drmota [-] , P. Vazač [-] , M. Stejskal [-] , R. Tábora [-] , J. Rybecký [-] , V. Polan [-] , Z. Německý [-] , J. Jírovec [-] , J. Čada [-]


Hráči zápasu: J. Kotnauer , M. Maurer .
Místo: Úsilné. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - KAPINUS Milan (N), PAVLÍK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Kubát

Expert: Martin ČUHAJ st.
Tip experta: výhra hostů

V Úsilném na jejich malém hřišti se soupeřům moc dobře nehraje, ale Jankov zvítězí - tip 2:4

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza