Borek si odvezl z Dubného všechny body


Branky


19

Borek vyjížděl ke svému prvnímu venkovnímu zápasu až ve 4. kole a hned ho čekal nevyzpytatelný soupeř z Jankov "B". Hosté měli opět trochu problém se sestavou z důvodů dovolených a jiných různých aktivit hráčů. Zápas začal za chladného počasí na těžkém a částečně poškozeném terénu ( dopolední turnaj v malé kopané ). 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po první půli se oba týmy rozešly smírně

Domácí začali lépe a prvních dvacet minut hostující Borek přehrávali. Trestný kop P. Beránka z hranice vápna ještě gólman V. Sýkora chytil. V 10. minutě už ale přišel trest. O. Vaník držel příliš dlouho míč na polovině hřiště, až o něj nakonec přišel a následný brejk zakončoval do prázdné branky domácí hráč Patrik Šejnoha1:0. Hosté ale nečekali na vyrovnání dlouho. Roman Diviš ve 24. minutě napřáhl za vápnem ke své raketě země vzduch, která se ale nekonala. Místo toho jeho slabou střelu domácí gólman B. Šturma neudržel a propadla mu mezi nohama až za brankovou čáru a bylo vyrovnáno 1:1. Borek srovnal také hru a měl i další šance. Těsně nad branku mířil hlavou opět R. Diviš, který tečoval střelu L. Koloucha a mezi tyče se nevešly ani pokusy O. Doska a D. Eliáše. Poločas tak skončil 1:1.

Druhá půle přinesla jen jeden gól a to vítězný

I ve druhé půli se hrál vyrovnaný fotbal, kde měl v první části mírně navrch Borek a v té druhé zase domácí Jankov "B". V 61. minutě pálil hostující T. Tasy, gólman s námahou vyrazil míč do strany a dobíhající R. Horejš z těžkého úhlu zakončoval ve skluzu do břevna. Stále v pozoru udržoval domácí obranu rychlonohý O. Hanžl, z čehož pramenil i rohový kop v 66. minutě. Ten rozehrál D. Eliáš a zakončoval O. Dosek nechytatelnou hlavičkou -1:2. Jankovští se snažili o vyrovnání, ale většina jejich akcí nebyla dotažena až do konce a tak největší příležitostí byl zřejmě penaltový zákrok R. Diviše, který nebyl posouzen jako faul. V závěru zápasu si už Borek hru pohlídal a tak si odvezl všechny body domů.

 



Ohlasy k zápasu


SK Jankov B
Tomáš Bürger ( asistent trenéra ): Za výkon musím kluky pochválit. Sice jsme prohráli, ale naše hra měla řád. Troufnu si říct, že kdybychom hráli takhle takticky před týdnem na Hluboké, tak bychom tam vyhráli. Škoda, že rozhodčí nepískl jasnou penaltu v náš prospěch i velmi laciného inkasovaného gólu. Nedá se nic dělat, musíme to zlomit příště v Úsilném. Výborně zahrál Pavel Beránek, bojoval a šel příkladem.

FK Borek
Petr Schandl ( hráč ): Po úvodní půlhodině prvního duelu nové sezony, hrajícím na venkovním hřišti, opadla naše tréma a začali jsme vyrovnávat sily proti počátečnímu tlaku Jankova. R. Diviš propálil ke smůle domácího gólmana míč až do branky a vyrovnal skóre. Poměrně šťastný gól nás nastartoval. V polovině druhého poločasu přidal krásnou branku Dosek, tvrdou palicí. Cítili jsme velkou šanci na zisk všech bodů a ke konci zápasu jsme spíše dominovali. Další kolo jedeme opět ven, tentokráte nás hostí Hluboká B a budeme chtít protáhnout naší sérii 25 soutěžních zápasů bez prohry.



Sestavy


SK Jankov B
B. Šturma [-] - J. Honner [-] , M. Řezníček [-] - O. Maxa [-] , J. Beníšek [-] , P. Beránek [-] , V. Homoláč [-] - J. Tušl [-] , J. Kotnauer [-] , D. Šindelář [-] , M. Kudláček [-] -

FK Borek
V. Sýkora [-] - L. Kolouch [-] , J. Endlicher [-] , M. Leština [-] , P. Schandl [-] , O. Vaník [-] - D. Eliáš [-] , R. Diviš [-] - O. Dosek [-] , R. Horejš [-] , O. Hanžl [-] -

ŽK: 72. L. Simandl - 80. O. Dosek .
Hráči zápasu: P. Beránek - V. Sýkora , O. Dosek .
Místo: Dubné. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Feitl Jaroslav - PAVLÍK Michal (N), PETERKA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
7. 9. 2019 22:40
Hodnocení zápasu
Petr Kubát

Expert: Petr MAXA
Tip experta: výhra domácích

Nás čeká velmi těžké utkání s nováčkem, na kterého jdou slova chvály. Pro nás bude prioritou hrát mnohem zodpovědněji v defenzivě, protože zatím dostáváme příliš mnoho branek. Do sestavy se vrátí Martin Řezníček a to by nám mělo prospět. Sice inkasujeme, ale nakonec vstřelíme o gól více, než ambiciózní soupeř, pro kterého to bude první venkovní utkání - tip 3:2

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů