Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 17:00

5.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zliv si zastřílela v zápase proti Úsilnému


Branky


18

Domácí hráči Zlivi do sezóny vstoupili vcelku suveréně, co se vítězných zápasů týče, jen minulý týden zaznamenali ztrátu za remízu na hřišti Borku, kterou chtěli určitě napravit v domácím prostředí, kde přivítali mužstvo Úsilného. To se naopak trápí a v úvodních třech kolech fotbalisté z Voselna uhráli jediný bod za domácí remízu s nováčkem z Nových Hradů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle a vedoucí gól domácích

Do zápasu domácí fotbalisté, jakožto favorité, nevstoupili vůbec dobře a sami si jej od úvodních minut hodně komplikovali. I přesto, že si hosté vyprodukovali několik nebezpečných příležitostí, kdy jednou domácího brankáře J. Remtu zachránila i tyč, ale žádnou z nich nedokázali proměnit. Maličké vysvobození domácím přinesl první gól ve 23. minutě, kdy zakombinovali po své pravé straně a akci zakončil povedenou střelou Karel Jindrle, čímž z domácích kopaček částečně opadla nepřesnost z úvodu utkání, ve kterém byli lepším týmem hostující hráči - 1:0. Do konce poločasu se hra vyrovnala, ale další branka už nepadla. Domácí tedy do kabin odcházeli s jednogólovým náskokem.

Hattrick domácího Jakuba Slavíka

Do druhého poločasu domácí vstoupili, dalo by se říct, jako vyměnení. Po centru J. Slavíka v 53. minutě hlavičkoval K. Jindrle do břevna a z následné dorážky dal uklidňující druhý gól domácích Tomáš Kučera - 2:0. Od té doby měli domácí více ze hry a pramenily z toho i góly. Čtvrt hodiny před koncem přišla velká chvíle pro domácího Jakuba Slavíka, kdy vstřelil čistý hattrick. První branku dal hlavičkou, po centru z levé strany v 76. minutě - 3:0. O pár minut později odhlavičkoval míč ve vlastním vápně a po skoro stometrovém sprintu se štěstím na druhé straně hřiště propálil gólmana - 4:0. Hattrick dovršil v 87. minutě, kdy jej do samostatného úniku vyslal M. Fürst a tváří v tvář gólmanovi se domácí sniper nemýlil - 5:0. Poslední gól zápasu v 88. minutě už byl téměr do otevřené obrany, když opět J. Slavík prošel pro pravé straně a přihrál na vápno, kde čekal Tomáš Kučera a v zakončení se nemýlil - 6:0. V poslední minutě utkání se ještě v jedné jasné příležitosti na malém vápně ocitl mladý domácí hráč O. Bukovský, ale své šance se zalekl a branku přestřelil.



Ohlasy k zápasu


SK Zliv
Martin Tesař ( trenér ): I když výsledek vypadá jasně, zápas se tak jednoznačně od začátku nevyvíjel. Do utkání jsme nastoupili neskutečně vlažně. Místo toho, aby jsme soupeře uběhali a byl pod tlakem, opak byl pravdou a takový fotbal naopak praktikovali hráči Úsilného. My jsme nebyli schopni si přihrát, vyhrávat osobní souboje a prostě nic se nám nedařilo. O poločase jsme si v kabině něco řekli a naštěstí si to kluci vzali k srdci. Po naší druhé brance hosté v podstatě odpadli a my jsme začali hrát přesně to, co jsme chtěli praktikovat od začátku zápasu. Za druhou půli musím kluky ocenit a dávám určitě palec nahoru. Ještě musím zmínit, že se nám po roce vrátil do sestavy Pavel Boubal, jenž odehrál přes hodinu zápasu a ukázal, že i po zranění bude pro náš tým velmi platným hráčem. To stejné platí pro mladého Karla Jindrleho, který po delší době a operaci kolene také odehrál perfektně větší část zápasu.

Úsilné
Jan Jeremiáš ( hráč ): První půle nebyla špatná z naší strany. Sice jsme inkasovali branku, ale i tak jsme si dokázali vytvořit množství příležitostí, které jsme nedokázali proměnit. To se projevilo v druhém poločase, kdy jsme hru otevřeli a soupeř to trestal.



Sestavy


SK Zliv
J. Remta [-] - R. Hanzal [-] , J. Trnka [-] , K. Jindrle ml. [-] , T. Kučera [-] , O. Šťastný [-] , P. Boubal [-] , M. Fürst [-] , J. Čejka [-] , J. Slavík [-] , J. Kubeš [-]

Úsilné
R. Novák [-] - P. Vazač [-] , P. Pícha [-] , T. Sláma [-] , J. Jeremiáš [-] , R. Tábora [-] , M. Stanislav [-] , J. Jírovec [-] , J. Čada [-] , V. Dolejšek [-] , R. Trousil [-]

ŽK: 50. J. Čejka , 59. J. Kubeš - 50. P. Vazač .
Hráči zápasu: J. Slavík , T. Kučera .
Místo: Zliv. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Kubát

Expert: Petr MAXA
Tip experta: výhra domácích

Do třetice věřím domácímu mužstvu. Zliv by dle mého názoru měla bojovat o postup do I.B třídy a k tomuto cíli je základ, doma vyhrávat. Úsilné ve třech zápasech inkasovalo 14 branek a předpokládám, že ve Zlivi se toto číslo rozšíří o několik dalších branek - tip 4:0

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích