Úsilné na domácí půdě vysoko podlehlo mužstvu ze Žabovřesk


Branky


69. J. Čada (p.) - 12. J. Hála , 25. P. Pokorný , 27. J. Pilný , 51. J. Hála , 80. J. Pilný , 86. L. Houdek
22

Dva týmy, kterým se vstup do letošního ročníku OP příliš nevydařil se utkaly o body na hřišti v Úsilném, kam zamířilo mužstvo ze Žabovřesk. Loni v souboji těchto mužstev platilo, že byl vždy úspěšnější hostující tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Během půlhodiny bylo o vítězi takřka jasno

Zápas začal poměrně opatrně. Do první výraznější šance se dostal domácí kapitán J. Čada, který sám před gólmanem hlavičkoval pouze nad bránu. Poté hra plynula bez výraznějších šancí. To změnili až hosté ve 12. minutě, kdy krásnou střelou zpoza vápna vstřelil Jakub Hála úvodní branku - 0:1. Jejich tlak pokračoval a zákonitě se dočkali i druhé branky. Ve 25. minutě po nedůrazu domácí obrany se v malém vápně nejlépe zorientoval Pavel Pokorný a dorazil míč do branky - 0:2. Půlhodinu hrůzy pro domácí fotbalisty zakončili hosté rychlou rozehrávkou standardní situace z půlky hřiště ve 27. minutě, když do nezformované obrany přiletěl balon a nejlépe se zorientival hostující útočník Josef Pilný, jenž se v zakončení nemýlil - 0:3.

I druhému poločasu vládli hostující hráči

Ve druhé půli chtěli domácí alespoň korigovat výsledek. Bohužel se jim ale směrem dopředu nedařilo výrazně ohrozit branku soupeře. Naopak žabovřeští byli při chuti a brzy po nástupu do druhého dějství zápasu se jim konkrétně Jakubem Hálou v 51. minutě podařilo navýšit skóre už na 0:4. Domácím se přeci jen v 69. minutě podařilo vstřelit branku a trošku zkorigovat výsledek, když po faulu ve vápně hostujícího gólmana na J. Rybeckého proměnil penaltu Jakub Čada - 1:4. Hráči Úsilného sice dál pokračovali v náporu, ale tím vznikala okénka směrem dozadu. Toho hráči Žabovřesk využili a v 80. minutě po úniku dvou hostujících fotbalistů zakončil akci Josef Pilný - 1:5. V závěru zápasu v probíhající 86. minutě se ještě prosadil hostující Lukáš Houdek a uzavřel svojí brankou účet utkání - 1:6.



Ohlasy k zápasu


Úsilné
Jan Jeremiáš ( hráč ): Zápas jsme absolutně nezvládli, soupeř nás přehrával, byla vidět jejich chuť, která rostla s přibývajícími góly. Bohužel zaslouženě si odvážejí 3 body.




Sestavy



TJ Sokol Žabovřesky
M. Škaroupka [-] - O. Houdek [-] , J. Hála [-] , J. Hüttner [-] , P. Pokorný [-] , L. Houdek [-] , L. Formánek [-] , V. Hrabčák [-] , P. Božovský [-] , T. Hála [-] , J. Horský [-]

Hráči zápasu: J. Pilný , J. Hála .
Místo: Úsilné. Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
2. 9. 2019 12:00
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Petr Kubát

Expert: Jaroslav JERHOT
Tip experta: výhra domácích

Voselno využije domácího prostředí a vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích