Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 15:30

8.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Určice berou tři body


Branky


2

Na zápase fotil a report zaslal Lubomír Kaprál. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

V sobotu 21. září bylo na hřišti v Kralicích odehráno utkání 8. kola 1.A třídy mezi mužstvem Určic a jedenáctkou Plumlova. Úvodních pár minut patřilo Plumlovu. S přibývajícím časem přebrali iniciativu domácí hráči. V 17. minutě si Kobylíkův centr z půlky hřiště zpracoval Halouzka a zakončoval těsně vedle. Chvíli na to tečovanou střelu Bureše brankář s problémy zkrotil před brankovou čarou. Ve 28. minutě hostující obrana chybovala, míč se dostal k Halouzkovi a ten měl dostatek prostoru i času na úspěšné zakončení- 1:0. Z vedení  se Určice dlouho neradovali. V 34. minutě poslal Fajstl centr do malého vápna a Aujezdský z blízka protlačil míč za brankovou čáru - 1:1. V závěru poločasu vrátil domácím vedení autor první branky Halouzka. Uvolnil se kličkou a střelu z jeho kopačky zastavila až síť za zády brankáře Grepla.- 2:1. Chvíli na to ještě mohl stav změnit Krajíček, který si naběhl na kolmici od Kobylíka, ale gólman si z jeho zakončením poradil. 

Domácí si vedení pohlídali

Po změně stran se ani jedno z mužstev do šancí nedostávalo. Po hodině hry se dostal do nadějné pozice po sérii nahrávek na jeden dotek hostující Panák, ale k zakončení se nedostal. V 65. minutě si míč na hranici velkého vápna zpracoval zcela volný Bureš a vyslal nepříliš prudkou střelu po zemi přesně k tyči- 3:1. V 72. minutě si na centr podél brankové čáry počíhal střídající Kadlec a z blízka doklepl míč do branky - 4:1. A i závěr utkání patřil Určicím, ale skóre se již nezměnilo. Zdařilá střela Bureše totiž skončila těsně vedle branky a zakončení Kadlece po trestném kopu dopadlo obdobně. Po závěrečném hvizdu hlavního rozhodčího se z přesvědčivého vítezství radovali hráči Určic.



Sestavy


TJ Sokol Určice
D. Navrátil [-] - L. Zelina [-] , K. Žáček [-] (60. J. Kadlec [-] ) , J. Frehar [-] , R. Paul [-] (78. J. Antoníček [-] ) , M. Šnajdr [-] , P. Halouzka [-] (81. M. Rotschedl [-] ) , F. Handl [-] (23. V. Krajíček [-] ) , M. Bureš [-] , T. Mariánek [-] , D. Kobylík [-]

TJ Sokol Plumlov
V. Grepl [-] - V. Bárta [-] , K. Fajstl [-] (56. P. Kiška [-] ) , M. Vysloužil [-] , V. Kotlán [-] , J. Kiška [-] - L. Ševcůj [-] , P. Parák [-] , J. Aujezdský [-] (71. P. Možný [-] ) , J. Kratochvil [-] (56. M. Fabiánek [-] ) - A. Hladký [-]

ŽK: 40. J. Kiška , 65. P. Kiška , 86. L. Ševcůj .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KRPEC Radomír - KUČERA Zdeněk, PYTLÍČEK Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích