4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2019 13:00

7.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Určice doma nadělovaly


Branky


2

Na zápase fotil a report zaslal Lubomír Kaprál. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

V neděli 15. září bylo na hřišti v Kralicích odehráno utkání 7. kola 1.A třídy mezi mužstvem Určic a jedenáctkou Kojetína. Úvod zápasu patřil jednoznačně mužstvu domácích. Hned ve 2. minutě hlavičku Halouzky zblokovala obrana na roh. Vzápětí centr Handla usměrnil Žáček těsně vedle branky. V 5. minutě se již stav utkání měnil. Šlézar vystřelil z hranice velkého vápna a míč skončil v síti - 1:0. Uklidnění na kopačky Určic přinesl Halouzka, který ve 13. minutě rozvlnil síť za zády gólmana Gajdoše již podruhé. Vůbec první střelu na branku domácích vyslal Kojetín teprve ve 14. minutě. Chvíli na to brankář Určic chybně vyrážel míč, ale hosté, jmenovitě Chytil jeho zaváhání potrestat nedokázaly. Nejblíže ke vstřelení branky byl Kojetín ve 24. minutě. Po rohovém kopu však pouze napálili míč do břevna. 

Domácí si vedení pohlídali

Vstup do druhého poločasu vyšel obdobně jako vstup do poločasu prvního Určicím, kdy ve 49. minutě zvýšil vedení na rozdíl tří gólů Halouzka. V 57. minutě se hosté po střetu brankáře Menšíka s útočníkem marně dožadovali odpískání pokutového kopu. Bohužel  brankář Menšík si při střetu poranil rameno a musel ze hry odstoupil. Za dané situace se musel role náhradního brankáře ujmout obránce Fréhar. Ten si v brance počínal dobře a udržel čisté konto.  Hosté byli blízko ke vstřelení branky v 74. minutě, kdy skončil míč po rohovém kopu na břevně. Poslední gól utkání zajistila dvojice dorostenců. Rotschedl se prodral po pravém křídle až k rohovému praporku, poslal centr na vzdálenější tyč, kde číhal Handl, který nezaváhal - 4:0. Vzrušení těsně před koncem utkání přinesl průnik hostujícího utočníka, kterého brankář Fréhar fauloval a byl z toho pokutový kop. Jeho exekutor Liashuk jej však v gól nepřetavil. Vystřelil k pravé tyči, ale brankář směr střely vystihl a míč vyrazil. Důležité tři body tak získaly zaslouženě Určice



Sestavy


TJ Sokol Určice
J. Menšík [-] (57. R. Paul [-] ) - K. Žáček [-] , J. Šlézar [-] , M. Mašek [-] (74. M. Rotschedl [-] ) , M. Šnajdr [-] , P. Halouzka [-] , F. Handl [-] , T. Mariánek [-] , L. Zelina [-] , J. Frehar [-] , D. Kobylík [-]

TJ Sokol Kovalovice
M. Gajdoš [-] - T. Jura [-] , D. Javořík [-] , L. Žůrek [-] , F. Plajner [-] (78. M. Moštěk [-] ) , M. Řezáč [-] , M. Zabloudil [-] , J. Kantor [-] , T. Hrušák [-] , D. Lýsek [-] (46. M. Lukáš [-] ) , L. Chytil [-] (86. A. Švéda [-] )

Počet diváků: 103. Rozhodčí: BAŠNÝ Petr - ŠTEIER Michal, MAJER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích