J. Fišer 43.
A. Suchna 49. (vl.)
2:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2019 15:00

10.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledeč doma podlehla rozjeté Třebíči.


Branky


43. J. Fišer , 49. A. Suchna (vl.) - 27. V. Maleta , 47. V. Maleta , 81. R. Bence , 87. T. Válek
23

Tým HFK Třebíč se zvedl a to takovým způsobem, že si připsal už šestou výhru v řadě. Tentokrát třebíčtí hráči loupili v Ledči.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle.

Ve vyrovnaném utkání si Třebíč vypracovala více brankových příležitostí a po jedné z nich se v 27. min. také ujala vedení 1 : 0. Durda svojí přihrávkou mezi domácími stopery vyslal na zteč domácí branky Maletu, jehož tečovaná střela skončila za zády domácího brankáře. Domácí ale dokázali do poločasu vyrovnat, když se ve vápně svým důrazem prosadil Fišer a překonal třebíčského Dubu

Druhý poločas

Hned na úvod druhého poločasu se Třebíči vydařila kombinační souhra, kdy Bence Durdovu přihrávku prodloužil na volného Maletu, který svým druhým gólem v utkání poslal hosty opět do vedení. Třebíč se z tohoto gólu neradovala dlouho, neboť prakticky hned z protiútoku si Žemličkův centr srazil do vlastní sítě Suchna. Do třetice šla Třebíč do vedení v 81. min., kdy Ošmera přihrávkou za obranu vybídl ke skórování naběhnuvšího Benceho, který  přízemní střelou k tyči překonal Beránka v brance domácích. Třebíč stvrdila své vítězství v 87. min., kdy po přihrávce Ošmery upravil Válek skóre utkání na konečných 4 : 2 pro hosty.



Ohlasy k zápasu


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
Jakub Gramer (hráč): Prohrali jsme si to sami po nasech chybách.. ja sám osobne sem byl u prvniho golu.. pak se nam podarilo srovnat do kabin.. po polacase jsme brzo inkasovali, ale pozitivni bylo, ze jsme opet bleskurychle srovnali.. potom se nam ovsem uz nepodarilo zadny gol vstrelit a souper vyuzil protiútoků a tak byli oni ten tym, ktery slavil vyhru..

HFK Třebíč
Tomáš Válek (hráč): Pro nezaujatého diváka pohledný zápas. Oba góly Ledče byly v podstatě vlastní. My nakonec byli přece jen o něco lepší a zaslouženě vezeme 3 body.



Sestavy


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
M. Beránek [-] - J. Fišer [-] (62. M. Turek [-] ) , O. Martinek [-] (79. P. Pešek [-] ) , L. Vodička [-] , J. Gramer [-] , J. Karel [-] , M. Nepovím [-] , T. Žemlička [-] (87. R. Kuja [-] ) , F. Gramer [-] , J. Smejkal [-] , P. Šíma [-]

HFK Třebíč
P. Duba [-] - J. Uličný [-] , T. Hrbáček [-] , A. Suchna [-] , J. Brabenec [-] - P. Ošmera [-] , P. Florián [-] , R. Bence [-] , T. Válek [-] (89. F. Richtr [-] ) , V. Maleta [-] - R. Durda [-] (83. D. Lorenc [-] ) -

ŽK: 45. T. Žemlička - 65. J. Brabenec , 67. T. Válek , 77. P. Ošmera .
Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jakub Bačkovský

Expert: Filip Dvořáček
Tip experta: remíza

Ledeč je na domácím hřišti silná, ale narazí na rozjetou Třebíč. Oba týmy si z tohoto duelu odnesou po bodu.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů