2:2
(1:1)
45. P. Dao
75. J. Otoupalík (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remízový zápas mezi Hlubinou a Hájem


Branky


19. M. Petrík , 65. M. Sasko - 45. P. Dao , 75. J. Otoupalík (vl.)
18

Hlubina doma přivítala Háj ve Slezsku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se dostali do vedení, hosté vyrovnali gólem do šatny

Sobotní utkání desátého kola krajského přeboru nám přineslo souboj mezi Hlubinou, která v minulém kole v přestřelce porazila Oldřišov a mezi Hájem, který remizoval s Českým Těšínem. Nyní již k samotnému klání.

Do toho lépe vstoupili hosté, kteří si vytvořili pár nadějných šancí. V první z nich se objevil Dao, ale na Otoupalíka nevyzrál. V další se ocitl Žůrek, ale míč do branky také nedopravil. Pak se opět potvrdilo pravidlo nedáš - dostaneš. V 19. minutě ještě první střelu domácích Zouhar stačil vyrazit, ale pouze před sebe k Petríkovi, který střelou z hranice velkého vápna vymetl šibenici - 1:0. Hra byla dlouho vyrovnaná. Hrálo se o střed hřiště, ale terén moc pohledné kombinační hře nepřál. Když už to vypadalo, že do kabin odejdou domácí s jednobrankovým vedením, přišla branka hostů. Ve 45. minutě si Keller narazil míč se svým spoluhráčem a poslal ho na Daa. Ten se prohnal kolem domácího obránce a výstavním lobem přehodil brankáře - 1:1. První poločas skončil nerozhodně.

Hlubina opět vedla, Háji pomohl vlastní gól

Úvod druhého poločasu byl velice nezáživný a žádný z týmů si vyloženou gólovou příležitost nevytvořil. Dvacet minut bylo takřka hluchých a docela nudných, čemuž dopomohlo i deštivé počasí. Zlom přišel v 65. minutě. Hosté udělali chybu v obranné činnosti, kdy nechali utéct dva hráče Hlubiny, kteří postupovali sami na brankáře. Na konci akce byl Sasko a uklidil míč do sítě - 2:1. Vedení však domácím dlouho nevydrželo. V 75. minutě dostal Žůrek míč do ulice od Uvíry. Nálesledně vyslal ze strany střílený centr do malého vápna, kde vytvořil neskutečnou minelu brankář Otoupalík, když si srazil míč do šibenice vlastní branky - 2:2. V závěru mohli ještě hosté zvrátit výsledek ve svůj prospěch. Po faulu na pronikajícího Uvíru zahrával Háj standardní situaci z pravého rohu šestnáctky. K míči se postavil Lampa, poslal ho na Žůrka, kterému byl ale odmávan ofsajd. Velice sporná situace. Zápas tak skočnil remízou. Hlubina si připsala teprve svou druhou. Háj druhou v řadě.

 

V příštím kole čeká Hlubinu zápas v Petrovicích. Háj čeká doma derby s Oldřišovem. 



Ohlasy k zápasu



TJ Háj ve Slezsku
Kamil Matěj, vedoucí: "Před i během zápasu dost pršelo, hodně to klouzalo. Oba celky ale měly stejné podmínky. Po banální chybě jsme inkasovali. Aspoň, že přišla poslední minuta první půle a dokázali jsme vyrovnat. Začátek druhého poločasu byl bez šancí až do inkasované branky, kdy jsme vzadu špatně vyhodnotili situaci a umožnili domácím skórovat. O deset minut později nám pomohl vlastní gól. V závěru jsme ještě vstřelili, dle mého regulérní branku, ale pro ofsajd nebyla uznána. Musím ale dneska mužstvo pochválit. Bojovali a vyrovnali se s těžkým terénem. Máme sice jen bod, ale co se dá dělat."



Sestavy


TJ Unie Hlubina
J. Otoupalík [-] - J. Vančo [-] , J. Krčmařík [-] (81. J. Podraza [-] ) , J. Frébort [-] , J. Dziža [-] , M. Petrík [-] , O. Klíma [-] , O. Hyrník [-] (59. J. Hanauer [-] ) , A. Procházka [-] (89. J. Vrabec [-] ) , J. Tomek [-] , J. Schmutz [-] (64. M. Sasko [-] )

TJ Háj ve Slezsku
M. Zouhar [-] - M. Vyležík [-] , L. Malcharek [-] , L. Komárek [-] (59. P. Uvíra [-] ) , V. Šimeček [-] , J. Anděl [-] , P. Žůrek [-] , P. Dao [-] (71. M. Hlaváč [-] ) , R. Keller [-] , P. Konvička [-] , J. Lampa [-] (84. J. Toman [-] )

ŽK: 41. J. Schmutz , 58. M. Petrík - 36. R. Keller , 56. P. Dao , 67. P. Žůrek , 77. M. Hlaváč , 80. J. Lampa .
Hráči zápasu: M. Petrík - P. Žůrek .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: ŠABACKÝ Filip - PRIESOL Daniel, TABÁŠEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jan Chryczyk

Expert: Adam Michalčík
Tip experta: výhra domácích

Háj jsem letos ještě hrát neviděl, přesto si myslím, že silná Hlubina nechá body doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích