0:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Háj hladce porazil Šenov


Branky


21. P. Dao , 34. P. Žůrek , 52. M. Hlaváč , 76. P. Dao
16

Šenov doma přivítal Háj ve Slezsku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněná penalta a dva góly hostů

Sobotní utkání osmého kola krajského přeboru nám nabídlo souboj mezi Šenovem, který v minulém kole nehrál, protože byl zápas s Hlubinou přeložen na 16. listopadu a mezi Hájem, který doma prohrál s Břidličnou. Nyní již k samotnému utkání.

To mělo od prvních minut jasného favorita. Háj svého soupeře snad ve všech aspektech přehrával. Přesto se mohli brzy ujmout vedení domácí. V 8. minutě ale vykopl míč z brankové čáry brankář Zouhar. Ještě větší šance přišla na druhé straně. V 10. minutě totiž zahrávali hosté penaltu. K té se postavil Konvička, ale trestuhodně přestřelil. Hosté měli nadále více ze hry. Nakonec se také dostali do vedení. Ve 21. minutě dostal skvělou průnikovou přihrávku mezi obránce Dao a dostal míč na protější tyč za záda brankáře - 0:1. Háj nepřestával Šenov tlačit a brzy vedl o dvě branky. Ve 34. minutě zahrával z levé strany standardku Eršil. Na jeho centr si naskočil Žůrek a hlavou ho poslal do sítě - 0:2. Na hře se nic neměnilo. Do konce poločasu se toho ale moc neudálo. Poločas tak skončil dvoubrankovým vedením pro hostující mužstvo.

Háj přidal dvě branky a zpečetil výhru

Druhý poločas byl podobný, jako ten první. Opět v něm dominovali hosté. Již v 52. minutě přišla třetí branka. Po krásné akci se dostal k centru Keller, který našel Hlaváče, který potvrdil své příjmení a hlavou míč poslal do sítě - 0:3. Hosté byli jasným pánem na hřišti. Šenov si takřka ani neškrtl. Háj hrál v naprosté pohodě, hýřil pohybem a skvěle kombinoval. Dlouho se ale nedokázal opět prosadit. To se jim povedlo až ke konci zápasu. V 76. minutě se dostal skrze narážečku do vápna Komárek, který už mohl střílet, ale všiml si lépe postaveného Daa, který obdržel míč a měl již jednoduchou práci - 0:4. Definitivně bylo po zápase. Ten se již dohrál v klidném tempu. Šenov si tak připsal již šestou prohru v řadě (celkově sedmou za osm zápasů - pozn. redakce). Háj po dvou nezdarech opět vítězně.

 

Šenov čeká v příštím kole výjezd do Petrovic. Háj čeká doma Český Těšín. 

 



Ohlasy k zápasu


SK Šenov
Kamil Matěj, vedoucí: "Zasloužená výhra. První poločas byl hektický. Nejprve nás zachránil gólman a o chvíli na to jsme neproměnili penaltu. Naštěstí jsem do poločasu dvakrát skórovali. V kabině jsme kluky uklidňovali a snažili jsme se, ať to funguje dál, protože soupeř byl velice hratelný. My jsme měli celý zápas opravdu více ze hry, byli jsme dobří na balónu, pohybovali jsme se. Prospěla nám i změna rozestavení, což na Šenov platilo. Myslím si, že můžeme být s výsledkem spokojeni, protože jsme soupeře přehráli ve všech směrech."




Sestavy


SK Šenov
I. Rajko [-] - J. Stibor [-] (56. T. Müller [-] ) , D. Blinka [-] , O. Zimomrja [-] , I. Pop [-] , F. Želazko [-] (71. R. Mostýn [-] ) , L. Svoboda [-] , D. Bílý [-] (80. L. Toral [-] ) , V. Malysz [-] , D. Klimša [-] , T. Nedělka [-] (39. J. Starý [-] )

TJ Háj ve Slezsku
M. Zouhar [-] - J. Anděl [-] , Z. Eršil [-] , A. Blažej [-] , P. Uvíra [-] (56. L. Komárek [-] ) , P. Žůrek [-] , P. Dao [-] , M. Hlaváč [-] (61. L. Malcharek [-] ) , R. Keller [-] , P. Konvička [-] , J. Lampa [-] (72. J. Toman [-] )

ŽK: 12. T. Nedělka , 64. V. Malysz - 70. L. Komárek .
Hráči zápasu: P. Dao .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: ŠUJAN Stanislav - PICMAUS Jiří, GODFRYD Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Chryczyk

Expert: Jan Šnajder
Tip experta: výhra hostů

Šenov se začíná dávat do kupy. Po několika výprascích to vůbec nevypadlo dobře, ale herně se zvedl a tentokráte potrápí Háj. I tak více věřím hostům.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů