0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Háj polehl Břidličné


Branky


9. J. Houdek , 16. M. Hlaváč (vl.) , 69. M. Čanecký
19

Háj ve Slezsku doma přivítal Břidličnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Břidličná šla do dvoubrankového vedení

Sobotní utkání sedmého kola krajského přeboru nám nabídlo souboj mezi Hájem, který v minulém kole prohrál v Bílovci a mezi Břidličnou, která porazila Hlubinu. Nyní již k utkání.

Do něj vstoupili lépe hosté a brzy se ujaly dvoubrankového vedení. V 9. minutě skvěle zakombinovali uprostřed hřiště Ficek s Ondrou, kdy si třikrát vyměnili míč. Potom Ondra prostrčil míč na Houdka, který šel z hranice vápna sám na Zouhara, kterému udělal kličku a poslal míč do prázdné brány - 0:1. Další branka přišla o chvíli později. V 16. minutě se míč dostal ze středu do strany na Mohylu, který poslal ostrý centr před bránu. Ve vápně vyvíjel Houdek tlak na Hlaváče, který si míč na přední tyči srazil do vlastní brány - 0:2. Hosté se nadále dostávali do šancí. Bohužel pro ně je však zastavila branková konstrukce. Nejdříve to byla tyčka a poté i břevno domácí svatyně. Domácí začali vystrkovat růžky a nejvíce hrozili ze standardních situací. Po jedné z nich se dostal k hlavičce Hlaváč, ale mířil těsně vedle. Poločas se poté dohrál již bez větších zasadních momentů. Háj tak šel do šatny s dvougólovým mankem.

Hosté přidali třetí branku

Druhý poločas se odvíjel ve velmi bojovném duchu. Háj zjednodušoval svoji hru, co to jen šlo. Měli několik dobrých míčů za obranu, ale hosté si s nimi nakonec vždy věděli rady. Jednu velkou šanci však domácí spálili a přišel trest. V 69. minutě se prosadili potřetí hosté. Po standardní situaci se dostal k hlavičce Čanecký. Jeho první pokus ještě stihla domácí obrana zblokovat na brankové čáře, ale na jeho následnou dorážku bodlem už byli obránci i brankář krátcí - 0:3. Po této brance se hra uklidnila, doslova stagnovala a čekalo se na závěrečný hvizd hlavního rozhodčího. Jediné, co snad stojí za zmínku, jsou následné tři žluté karty, jinak to bylo, dá se říct, o ničem. Hrálo se především mezi šestnáctkami, což potvrdil jak hájecký vedoucí, tak trenér Břidličné. Zápas dospěl do svého konce. Háj si připsal druhou domácí porážku. Břidličná zase druhou venkovní výhru.

 

Háj čeká v příštím kole výjezd do Šenova. Břidličnou čekají doma Petrovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Háj ve Slezsku
Kamil Matěj, vedoucí: "Moc dobrý soupeř. Je vidět obrovský rozdíl mezi hráči, kteří hráli ligu a vyšší soutěže, než naši mladí. My jsme dali první dva góly takřka sami. Ve druhém jsme dostali po přečíslení třetí branku a bylo po zápase. Soupeř byl fotbalovější, rychlejší, důraznější. Nám chyběli čtyři hráči, ale na to se vymlouvat nebudu. Čekáme, až si to sedne a trošku si ti mladí uvědomí, že to není jenom o nakopnutí balónu, ale taky o myšlení. Krajský přebor nehrají žádní nazdárci, tam hrajou chlapi, co hráli velké zápasy. Ti hrajou rozumem a nelítají po hřišti jak splašení. Břidličná zaslouženě vyhrála."

TJ Břidličná
Petr Souček, trenér: "Myslím si, že to bylo kvalitní utkání z obou dvou stran. První poločas jsme byli jednoznačně lepší a dali jsme rychle dvě branky. Soupeř si ale taky vypracoval po standardní situacích pár šancí. Druhý poločas byl strašně bojovný. Soupeř hrál jednoduše, každou naší šanci se snažil rychle přerušit. My jsme naštěstí přidali třetí gól, což utkání zlomilo a pak se jen dohrávalo. Bylo to povedené utkání jak takticky, tak efektivitou. Měl jsem z utkání trochu větší obavy, ale i přes ten celkem jednoznačný výsledek to tak jednoduché utkání nebylo."



Sestavy


TJ Háj ve Slezsku
M. Zouhar [-] - T. Trupl [-] , A. Blažej [-] , P. Uvíra [-] (77. L. Komárek [-] ) , P. Žůrek [-] , P. Dao [-] , M. Hlaváč [-] (66. L. Malcharek [-] ) , R. Keller [-] , P. Konvička [-] , J. Lampa [-] , V. Šimeček [-]

TJ Břidličná
L. Zifčák [-] - D. Jiřičný [-] , M. Daříček [-] , M. Čanecký [-] - O. Ficek [-] , D. Hoffmann [-] , M. Cudrák [-] (79. P. Simichanidis [-] ) , A. Ondra [-] - T. Adamovský [-] (83. M. Minich [-] ) , J. Houdek [-] (70. J. Holčák [-] ) - L. Mohyla [-] (83. L. Dvořák [-] )

ŽK: 29. T. Trupl , 71. P. Uvíra , 87. A. Blažej - 27. L. Mohyla , 49. M. Čanecký , 86. O. Ficek .
Hráči zápasu: M. Čanecký , J. Houdek .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: JURAJDA David - TABÁŠEK Kamil, OCHODEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Chryczyk

Expert: Jakub Hrubý
Tip experta: výhra domácích

To bude těžké utkání pro sudí, protože v Háji režíruje obranu Petr Konvička, který je docela ostrej. Břidličná se tlačí do divize včele s manažerem Marcelem Cudrákem. Zaslechl jsem, že Macek má nějaké střevní potíže, což bude pro utkání klíčové. Břidličná bez něj je jako Barcelona bez Messiho.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Zápas mezi Hájem a Břidličnou přinese kvalitní atraktivní zápas který nebude mít rozuzlení a oba aktéři budou mít bod.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích