0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2019 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezbranková remíza mezi Dolními Datyněmi a Bystřicí


Branky


12

Dolní Datyně doma přivítaly Bystřici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zajímavý první poločas, bohužel bez branek

Sobotní utkání pátého kola krajského přeboru nám nabídlo souboj mezi Dolními Datyněmi, které v minulém kole porazily Háj ve Slezsku a mezi Bystřicí, která doma neudržela vedení a prohrála s Hlubinou. Nyní již k utkání.

V úmorném vedru a dusnu se určitě nehrálo dobře. Přesto byl zápas velice pohledný a fanoušci se měli na o dívat. Hosté chtěli už konečně naplno bodovat. Domácí zase navázat na středeční výhru. Většina zápasu byla nahoru dolů. Bohužel finální fáze ani jednomu z celků moc nevycházela. Přesto si oba připsaly zajímavé pozice ke skórování. Nejvíce se ale předváděli gólmani, a to na obou stranách hřiště. Nejprve byl ve velké šanci Gistinger, ale Galusik ho skvěle “vyčapal“. Následně mu pomohla i správně postavená branka, respektive v tomto případě tyč. Na druhé straně se zase ve skvělé příležitosti objevil Rusz, ale Stach si střelu dobře pohlídal a nedovolil hostům skórovat. První půle dospěla do svého konce za bezbrankového stavu

I druhá půle patřila gólmanům, ani jeden míč za záda nepustil

Druhý poločas se nesl v podobném duchu, jako ten první. Nahoru dolů s velkým množstvím šancí. Tentokráte spíše na straně domácích. Do jasné tutovky se dostal Jaworek, ale opět se vyznamenal Galusik. O pár chvil později ho zachránilo břevno. Hosté ale taky byli při chuti, ale střelu Rozsívala za svá záda Stach nepustil. Domácí se hnali za vedoucí brankou. V další nadějné šanci se ocitl Rozsíval, ale jak už bylo v tomto zápase snad předem určené, tak míč za záda gólmana nepropasíroval. Zápas nakonec dospěl do svého konce. Byl velice dobrý se spoustou šancí, ale jednoduše mu chyběla branka. Dolní Datyně si připisuje druhou remízu. Tu si taktéž připisuje Bystřice, která má zatím na kontě dva body – oba za bezbrankovou remízu.

 

Dolní Datyně v příštím kole zajíždí na horkou půdu do Kobeřic. Bystřici čeká doma Oldřišov.

 



Sestavy


TJ Havířov - Dolní Datyně
D. Stach [-] - T. Kodenko [-] , T. Kaduch [-] (56. A. Kučera [-] ) , J. Cenek [-] , K. Rozsíval [-] , R. Baláž [-] (86. V. Kudláček [-] ) , M. Jaworek [-] , R. Pištěk [-] , D. Cileček [-] (67. V. Masopust [-] ) , D. Cienciala [-] , T. Gistinger [-] (83. D. Polášek [-] )

TJ Bystřice
J. Galusík [-] - I. Martinčík [-] , F. Buryan [-] , B. Krezelok [-] , M. Pěla [-] , A. Liberda [-] , L. Baron [-] , J. Rusz [-] , D. Kantor [-] (77. J. Staniek [-] ) , D. Králíček [-] (60. R. Badura [-] ) , T. Kisza [-] (71. L. Teofil [-] )

ŽK: 34. T. Gistinger , 54. T. Kodenko - 34. F. Buryan , 40. J. Rusz .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: SVOBODA Marian - FUTERKO Martin, WAWRZYK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Chryczyk

Expert: Dominik Hurina
Tip experta: výhra domácích

Přiznám se, že o těchle týmech moc nevím, takže vsadím na výhodu domácího prostředí.