Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2019 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bílovec doma udolal Břidličnou


Branky


13

Bílovec přivítal doma Břidličnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení, domácí do přestávky vývoj otočili

Nedělní zápas druhého kola nám přinesl souboj mezi Bílovcem, který v minulém kole nadělil sedm branek Oldřišovu a mezi Břidličnou, která si doma poradila s Pustou Polomí. Přejděme nyní k utkání.

Od začátku se hrál velice pohledný fotbal. Mírnou převahu měl domácí celek, když si vytvořil hned několik šancí, ale vždy selhali v koncovce. Po několika neproměněných příležitostech se ke slovu dostali hosté a potvrdili pravidlo nedáš-dostaneš. Ve 27. minutě se krásně uvolnil na pravé straně hřiště Holčák a svůj centr posadil přesně na hlavu Houdkovi, který se nemýlil – 0:1. Vedení však hostům dlouho nevydrželo. Již ve 30. minutě byla odpískána penalta pro domácí mužstvo. K ní se postavil kapitán Limanovský a věděl si s ní rady – 1:1. Domácí po vstřelené brance opět převzali otěže hry a již ve 40. minutě se ujali vedení. Furčak neudržel střelecký pokus jednoho z domácích a Seidler pohotově míč uklidil do sítě – 2:1. Do přestávky se toho již více neudálo.

Domácí navýšili vedení, hosté v závěru pouze zkorigovali

Vstup do druhé půle vyšel domácímu Bílovci. Ten poslal do dvougólového vedení již v 53. minutě Černín – 3:1. To Břidličnou samozřejmě zaskočilo, ale snažila se s výsledkem něco udělat. Bohužel jim však chyběla finální fáze, což se taky stávalo na druhé straně. Domácí skvěle bránili a dostávali se do rychlých brejků, ze kterých mohli několikrát navýšit své vedení. Diváci na branku čekali i přes nadmíru šancí obou celků dosti dlouho. Ta přišla až v 83. minutě, když se po standardní situaci prosadil Adamovský – 3:2. Hosté mohli v závěru ještě po sérii několika trestňáků vyrovnat. To se jim však nepodařilo, a tak odjeli z Bílovce s prázdnou. Domácí si tak připsali další výhru a jsou zatím neporaženi.

 

Bílovec v příštím zajíždí do Šenova. Břidličná doma přivítá Oldřišov.



Sestavy


FC Bílovec
M. Nykš [-] - M. Mikuš [-] (46. Z. Dresler [-] ) , R. Melecký [-] (59. O. Urbančik [-] ) , O. Cverna [-] , P. Střelec [-] , M. Seidler [-] (70. A. Dluhoš [-] ) , L. Černín [-] (74. J. Tomášek [-] ) , M. Limanovský [-] , O. Pavlík [-] , J. Bednář [-] , M. Socha [-] (57. T. Socha [-] )

TJ Břidličná
T. Furčak [-] - M. Čanecký [-] , D. Jiřičný [-] , D. Hoffmann [-] (69. L. Pella [-] ) , L. Dvořák [-] - M. Cudrák [-] , J. Holčák [-] (46. A. Ondra [-] ) , O. Ficek [-] - T. Adamovský [-] , J. Houdek [-] - M. Daříček [-] (83. M. Minich [-] )

ŽK: 28. O. Cverna , 63. O. Pavlík - 7. D. Jiřičný .
Hráči zápasu: M. Limanovský .
Počet diváků: 325. Rozhodčí: SLANÝ Jan - POTIOREK Aleš, JURYGÁČEK René.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Chryczyk

Expert: Martin Schoppik
Tip experta: výhra domácích

Bílovec doma nedá Břidličné šanci a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích