Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.10.2019 15:30

10.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Studená díky hattricku Dvořáka zdolala Neplachov


Branky


15

Nebezpečný nováček z Neplachova zavítal k utkání do Studené. Domácí výhru zajistil hattrickem zkušený kanonýr Libor Dvořák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohled na utkání očima Lukáše Blažka - Neplachov

Nám se tohle utkání hodnotí celkem těžko, výsledek je možná až příliš krutý. Ale jak říká tréňa „ je to fotbal“. Domácím jsme to totiž zbytečnými chybami dost ulehčili a dva góly jim v podstatě darovali. Přitom jsme ale nesehráli špatné utkání, spíš smolné. Šancí jsme měli také dost a myslím, že herně jsme nepropadli. Početná divácká kulisa se určitě nenudila.

Studená byla pro nás další velká neznámá. Zkušený tým, který má doma skvělou bilanci a my jsme brzo zjistili proč. Domácí praktikují na svém kratším hřišti jednoduchý, ale velice účelný a efektivní systém. K tomu mají velice nebezpečnou ofenzivní dvojici Josef Šimánek a Libor Dvořák, kterým to spolu prostě „lepí“. Začátek tedy patřil domácím, když jsme neuhlídali střelce Studené Libora Dvořáka, který hlavou v náběhu na přední tyč využil přesného centru a otevřel skóre už v 6. min. Při další šanci domácích se však zaskvěl Štěpán Bicek, když se stačil přemístit a reflexivně vytáhl dorážku Brunnera, který už zvedal ruce. Netrvalo dlouho a při naší rozehrávce přišlo smolné podklouznutí našeho obránce na kluzkém hřišti a Libor Dvořák už to měl pak jednoduché. Zhruba od 25.min. jsme si tak nějak zvykli na kluzký terén a specifické hřiště a také jsme začali domácím zatápět. Obrana Studené však hrála soustředěně a na finální přihrávku nebyl v zahuštěné šestnáctce prostor. My jsme však často zbytečně vymýšleli složité kombinace, které k překonání důrazné obrany domácích prostě nevedly. Ale pak jsme hru zjednodušili a domácím jsme byli vyrovnaným soupeřem. Největší možnost měl na konci první půle Petr Švec, jehož projektil jen těsně minul domácí svatyň.

O přestávce tréňa rozdal pokyny a výsledek se dostavil. Domácí jsme hned po nástupu zatlačili a přišel zasloužený kontaktní gól po hlavičce Tomáše Hindyho, když mu posadil na hlavu balón Patrik Mohamed a my byli „na koni“. Jenže místo toho, abychom využili pasivity domácích a vyrovnali, přišel brejk, faul, přímý volný kop a další chyba v malém vápně, kterou domácí potrestali třetím gólem z dorážky.
Kluci ale „flintu do žita“ nehodili a jen pár minut na to měli domácí štěstí po zakončení Ondřeje Dvořáka, které skončilo na tyči. A protože jsme chtěli hrát dopředu a zkusit ještě nějaký ten gól dát a utkání zdramatizovat, otvírali se samozřejmě brejkové možnosti pro domácího rychlíka Dvořáka. Ten jednu z nich využil a svým hattrickem tak dal výsledku konečnou podobu. My jsme ještě měli kolem 85. min. dvě gólovky, ale to domácí podržel skvělými zákroky při šancích Tomáše Hindyho a Jardy Hrušky gólman Ondřej Kadlec. Poslední asi největší možnost měl ještě Ondra Dvořák, ale zblízka přestřelil.

V každém případě to bylo pro oko diváka určitě zajímavé utkání. Domácí to na svém stadionu opravdu umí. Mají sehraný tým, dokáží si vytvořit plno možností ke skórování a v obraně hrají bez chyb. Ztrácet body tu rozhodně nebudou. My jsme myslím předvedli koukatelný výkon, jen nám chybělo trochu toho štěstíčka. A chtěli bychom také poděkovat našim fanouškům, kteří za námi přijeli i do Studené!



Ohlasy k zápasu


FK Studená
Petr Adamec - trenér: Povedl se nám začátek, kdy jsme soupeře dostali pod tlak. V šesté minutě nás Dvořák hlavičkou posunul do vedení. V desáté minutě měli hosté velké štěstí při dorážce Brunnera. Povedený úvod zakončil Dvořák druhým gólem po chybě obrany. Druhou polovinu prvního poločasu jsme výrazně polevili. Hosté ukázali své kvality a zatlačili nás. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že je třeba začít opět aktivně. Ovšem hned v 51. minutě se prosadil hostující kanonýr Hindy. Naštěstí jsme se po tomto gólu rychle vzpamatovali a dvěma góly okolo šedesáté minuty zápas rozhodli. Prosadili se Makovička při dorážce a Dvořák po rychlém výpadu. Náš kanonýr měl v dalším průběhu zápasu šance na více než tři vstřelené góly. Hosty udržel na distanc velmi dobrým výkonem brankář Kadlec. Hosté předvedli kvalitní výkon a výsledek není obrazem dění na hřišti.




Sestavy


FK Studená
O. Kadlec [-] - L. Dvořák [-] (89. Š. Chamrad [-] ) , J. Šimánek [-] , P. Maška [-] (57. O. Doležal [-] ) , T. Lindourek [-] , T. Péč [-] , J. Brunner [-] (87. J. Šára [-] ) , M. Šimánek [-] (83. K. Reidl [-] ) , L. Makovička [-] (78. T. Přibyl [-] ) , M. Bartoň [-] , O. Dokulil [-]

TJ Sokol Neplachov
Š. Bicek [-] - L. Svobodný [-] , L. Sobota [-] , Z. Vařák [-] , P. Dušák [-] - P. Švec [-] (46. O. Dvořák [-] ) , P. Mohamed [-] , J. Hruška [-] , D. Štěcha [-] (61. M. Hruška [-] ) , J. Švec [-] - T. Hindy [-] (84. M. Dvořák [-] ) -

ŽK: 32. T. Péč , 77. J. Brunner - 36. D. Štěcha .
Hráči zápasu: L. Dvořák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Ambrožová Hana - HNILIČKA Jaroslav, HAVLÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 21:01
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 10:13
Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 16:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 11:14

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích