2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.10.2019 15:30

10.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři body zůstaly v Nemanicích


Branky


15

Nové Včelnici se stále nedaří prolomit smolnou sérii proher a tak body zůstaly v Nemanicích. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Nová Včelnice přijela do Nemanic opět v pozměněné sestavě, jelikož se hráči neustále potýkají se zraněními. I přes zdravotní problémy museli někteří nastoupit. Zápas byl vyrovnaný, avšak po rohovém kopu domácích ve 21. minutě, kdy hosté nechali na zadní tyči volného Novotného, který krásným volejem trefil branku, šli domácí do vedení 1:0. Hosté na to odpověděli ve 42. minutě, když také kopali roh a ještě lepším volejem skóroval Tuček a tím vyrovnal na 1:1. 

Štěstí bylo nakonec nakloněno domácímu mužstvu

Po přestávce se dostali hosté do dvou vyložených šancí, když v 62. minutě Blažek trefil hlavou tyč a hned v zápětí Němeček ani na dvakrát nedokázal překonat domácího brankáře. V 79. minutě domácí kopali další roh, ale obrana hostí nebyla schopná zablokovat střelu Čapka. Brankáři míč po kterém šel odskočil na drnu a skončil v brance. Domácí šli tak do vedení 2:1. Hosté už neměli sílu na zvrácení zápasu a tak 3 body zůstaly v Nemanicích. V dalším kole přijede na hřiště Nové Včelnice tým z Dačic a Nemanice se utkají s Lišovem.



Ohlasy k zápasu



TJ Nová Včelnice
Jan Pudil (trenér): Jeli jsme opět v pozměněné sestavě, protože se neustále potýkáme se zraněními. Celý zápas byl vyrovnaný. Domácí šli do vedení, když po rohovém kopu naši hráči nechali u zadní tyče volného protihráče, který trefil krásným volejem z hranice tak penalty branku. Naštěstí se totéž opakovalo na druhé straně, kdy jsme kopali roh my a Tuček ještě hezčím volejem vyrovnal na 1:1. Po přestávce jsme neproměnili dvě vyložené šance. V 79. minutě se opakovala situace z Kovářova, kdy domácí kopali další roh a naše obrana nebyla schopná zablokovat jeho střelu. Zvítězili šťastnější a zase jsme odjížděli bez bodu.



Sestavy


SK Nemanice
J. Polomčák [-] - M. Strnad [-] , S. Dubský ml. [-] (50. R. Petrášek [-] ) , M. Strnad [-] , J. Sulek [-] - V. Čapek [-] , L. Kisvetr [-] , M. Severa [-] - V. Bašta [-] (90. J. Humenský [-] ) , M. Novotný [-] , M. Horák [-]

TJ Nová Včelnice
J. Koudelka [-] - M. Vokuš [-] , M. Němeček [-] , Z. Malý [-] , M. Novotný [-] , D. Jaroš [-] , O. Blažek [-] , L. Šlapanský [-] , M. Petráš [-] , D. Tuček [-] , J. Průša [-]

ŽK: 24. M. Strnad , 72. M. Novotný , 90. V. Bašta - 24. L. Šlapanský , 37. D. Jaroš , 53. M. Petráš , 76. Z. Malý .
Hráči zápasu: M. Horák - J. Koudelka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KOLLMANN Jaroslav - BOČEK Petr, BUMBA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 17:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 21:30

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 16:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 11:07

Tip: výhra domácích

Dana Bendová

Expert: Matěj Bohůnek
Tip experta: výhra domácích

Zde věřím domácím, kteří u nás předvedli velmi kvalitní výkon a po zásluze se drží na dostřel celé tabulky. Pokud už nikdo z hráčů Nemanic nebude mít rozlučku nebo svatbu, přehrají tým Nové Včelnice, který odjede (skoro) na Vysočinu s prázdnou.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích