0:2
(0:2)
27. P. Vařil
41. P. Vařil (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2019 13:30

4.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týn venku bodoval a v tabulce se posunul na první místo


Branky


27. P. Vařil , 41. P. Vařil (p.)
13

Domácím se na jejich hřišti příliš nedařilo. Hosté si tak odvážejí tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První část utkání nabídla dvě branky a spoustu šancí

Zápas začal šancí Štose, který využil dlouhého autu Housky, ale branku z úrovně vápna přestřelil. Poté hru na obou stranách kazila nepřesnost. Šanci pak dostal hostující Plojhar, ale jeho tvrdá střela těsně minula domácí bránu. Olympie začala získávat převahu a šancí přibývalo. Houskovo přihrávku za obranu převzal Štos, ale jeho střelu vyrazil brankář. Následovala akce z levé strany, když se šikovně ve vápně uvolnil Stoklasa, ale i s jeho pokusem si Baštýř poradil. Ve 27. minutě si na Mravcovo rohový kop naskočil Vařil a neomylně zavěsil do horního rohu brány. Hosté tak otevřeli skóre na 0:1. Dál zvyšovali tlak na domácí. Další šanci neproměnil Dobal, když jeho střela mířila nad bránu. Poté co byl Stoklasa podražen ve vápně, penaltu ve 41. minutě zkušeně proměnil Vařil na 0:2. Před koncem prvního poločasu znovu zafungovala spolupráce Housky se Štosem, ale opět šel míč vedle brány. 

Hosté si udrželi vedení, odměnou jim byly tři body

Druhý poločas probíhal v podobném duchu jako ten první. Olympie se snažila držet hru pod kontrolou a nepouštět Kovářov do žádných akcí. Domácí se snažili, ale jejich střely byly nepřesné. Přímý kop z úrovně vápna hostujícího Broma, skončil těsně vedle brány. Krásným centrem našel Mravec na zadní tyči aktivního Housku, ale domácí gólman Baštýř předvedl další skvělý zákrok. Domácí se dostali do šance, když si týnská obrana nerozuměla s brankářem, ale Vachuta jejich šanci zmařil. Zápas tak skončil zaslouženým vítězstvím hostů 0:2. V dalším kole bude Týn hostit Novou Včelnici a Kovářov zavítá na hřiště Hluboké nad Vltavou.



Ohlasy k zápasu



FK Olympie Týn nad Vltavou
Jiří Orlíček (trenér): Před zápasem jsme museli udělat změnu v sestavě. Do zápasu nemohl jít M. Šalený , ale plně ho nahradil J.Plojhar. Ve velkém horku jsme sehráli dobrý zápas. Měli jsme mnoho šancí , na míči jsme dominovali a domácí za celý zápas měli jednu pološanci. Ve 27' po rohu Mravce naběhl Vařil a hlavou nás poslal do vedení 0:1. V 41' Stoklasa byl faulován ve vápně a z penalty Vařil navýšil náš náskok na 0:2. Ve druhém poločase domácí brankář Baštýř nás několikrát vychytal. Celé mužstvo zahrálo dobře. Vynikl T.Houska , který z pravého obránce podporoval ofenzivu. Proti zápasu v Ševětíně velká spokojenost.



Sestavy


TJ ZD Kovářov
V. Baštýř [-] - M. Brůžek [-] , F. Škoch [-] , M. Smetana [-] (72. I. Radosta [-] ) , J. Svojše [-] , J. Novák [-] (46. J. Suchan [-] ) , P. Jarošík [-] , M. Suchan [-] (81. M. Jaroš [-] ) , M. Kvasnička [-] (64. M. Hendrych [-] ) , J. Hubička [-] , L. Vlna [-] (87. R. Suk [-] )

FK Olympie Týn nad Vltavou
J. Vachuta [-] - J. Plojhar [-] , V. Dobal [-] , L. Mravec [-] , J. Brom [-] , R. Štos [-] , P. Vařil [-] , T. Houska [-] , M. Boček [-] (85. J. Mezera [-] ) , J. Meidl [-] , L. Stoklasa [-] (68. R. Šťastný [-] )

ŽK: 41. F. Škoch , 65. M. Suchan .
Hráči zápasu: V. Baštýř - T. Houska , P. Vařil .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vítek Miroslav - PÍSEK Martin, KLIMEŠ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tady sázím jedničku. Kovářov dobře posílil a nebudou hrát žádný druhý housle.

Tip: výhra domácích