3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 10:15

7.kolo, ČFL B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jablonecká rezerva zdolala rezervu Mladé Boleslavi


Branky


14

Mladá Boleslav přijela k utkání bez posil z áčka. V domácí sestavě nastoupili i brankář Jan Hanuš a nová posila, finský reprezentant Kasper Woldemar Hämäläinen.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrat Jablonce

Do první šance utkání se dostali domácí, jmenovitě Hämäläinen, který v 5. minutě vystřelil z pětadvaceti metrů a jeho projektil zastavilo až břevno branky Mladé Boleslavi. Vzápětí se do šance dostal Skuhravý, ale hostující gólman Mikulec jeho střelu kryl. V 17. minutě vyrazili do útoku také hosté. Kapitán David Komárek povedenou technickou střelou překonal brankáře Hanuše a poslal hosty do vedení 1:0. Domácí ovšem nepolevili v aktivitě a odměnou jim bylo vyrovnání ve 24. minutě. Helmovu přihrávku si našel Zoran Petrovič a svou střelou dokázal dostat míč až do branky, 1:1. Ve 30. minutě vyslal Dominik Breda parádní technickou střelu na vzdálenější tyč a míč doletěl až do branky. Jablonečtí tak otočili skóre a vedli 2:1. Poté zahrozili po delší době hosté. Alhassanovu střelu ale Hanuš pokryl. Ve 38. minutě střílel akrobaticky domácí Daníček, ale Mikulec byl připravený.

Jablonečtí byli aktivnější, ale výhru si pojistili až v závěru

I ve druhém poločase měli více ze hry domácí hráči. Dlouho však nemohli ohrozit branku Boleslavi a přičítali na své konto pouze rohové kopy. Po hodině hry zakončoval rychlou kombinační akci Daníček a boleslavský gólman musel převést skvělý zákrok, aby míč vyrazil. Poté se do hry dostali také hosté. Alhassan nebezpečně vystřelil, ale Hanuš dokázal jeho pokus vytěsnit na roh. Před Dohnalíkem zase ukopl míč na poslední chvíli domácí kapitán Skuhravý. Jablonečtí se nadále dostávali do šancí, ale nebyli schopní je proměnit v gól. V 90. minutě zahrávali hosté přímý kop a do vápna se přesunuli všichni hráči včetně brankáře. Míče se však po rozehrávce zmocnili domácí, Ondřej Rozkovec jej z poloviny hřišti dovedl až do branky a definitivně tak utkání rozhodl.

Zdroje: http://www.fkmb.cz/klubhttps://www.fkjablonec.cz/index.asp

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FK Jablonec B
Jaroslav Vodička - trenér: Z naší strany nejsem vůbec spokojený s druhým poločasem. Po stranách si vytvoříme spoustu šancí, jenže nedáme nic a pak se tady klepeme o výsledek. Druhý poločas z naší stany neberu, nebyl to vůbec dobrý výkon. Boleslav nás tam totiž mohla potrestat. My jsme z toho vypadli. Tak jak jsme hráli druhý poločas, tak pokračovat rozhodně nechceme a nebudeme. Chceme hrát nahoru, rychle a kombinačně s přihrávkami do kolma. Ze sedmi dobrých situací nejsme schopni dát gól.

FK Mladá Boleslav B
Milan Pechanec - trenér: Zápas jsme tentokrát museli zvládnout bez pomoci hráčů A mužstva. Kluci byli vyrovnaným soupeřem a jsem rád, že nikdo z nich nezklamal. Po úvodním tlaku domácích jsme se brzy dostali do hry a potvrzením toho byla branka Komárka. Škoda, že jsme zbytečnými ztrátami ve středu pole dovolili domácím brzy vyrovnat a jít následně i do vedení. Ve druhém poločase se snažili kluci svou aktivitou o vyrovnání, ale řešení ve finální části nenacházeli.



Sestavy


FK Jablonec B
J. Hanuš [-] - D. Skuhravý [-] , V. Helm [-] (70. M. Kinčl [-] ) , N. Daníček [-] (89. M. Štěpánek [-] ) , Z. Petrović [-] (46. P. Haitl [-] ) , D. Breda [-] (73. S. Munzar [-] ) , T. Dočekal [-] , O. Velich [-] , O. Rozkovec [-] , F. Koblížek [-] , K. Hämäläinen [-] (62. J. Peřina [-] )

FK Mladá Boleslav B
P. Mikulec [-] - V. Vejr [-] , O. Rudzan [-] , L. Glöckner [-] , A. Angelozzi [-] , D. Haladei [-] , M. Dohnalík [-] , N. Moravčík [-] , D. Komárek [-] , N. Dib [-] , R. Alhassan [-]

ŽK: 90. T. Dočekal .
Hráči zápasu: D. Breda , O. Rozkovec .
Počet diváků: 243. Rozhodčí: Vychodil Tomáš - URBAN Michal, HRKAL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Janovský

Expert: Jiří Duben
Tip experta: remíza

Ani jednoho soupeře neznám, nikdy jsem je neviděl hrát, tak tipuji remízu, na penalty vyhraje Jablonec.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů