Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2019 14:30

22.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bílovec rozstřílel Dolní Datyně


Branky


8

Bílovec na hřišti ve Studénce hostil Dolní Datyně. Ty první vzájemný zápas na své půdě prohrály vysoko 0:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bílovec nastřílel tři góly během šesti minut

Do utkání lépe vstoupili domácí. Vytvářeli si hodně příležitostí. Hra byla ale vyrovnaná. Ve 14. minutě se domácí ujali vedení. Po rohovém kopu se prosadil hlavou Černín – 1:0. O tři minuty později domácí přidali další branku. Po pravé straně potáhl míč Dluhoš a dal krásný centr na zadní tyč, kde se z rybičky zapsal mezi střelce Urbančík – 2:0. Hosty další inkasovaný gól celkem položil a vzápětí dostali i třetí. Ve 20. minutě, tentokráte po levé straně, potáhl míč Melecký. Dal ho pod sebe, kde ho ještě pustil mezi nohama Fendrich a Střelec z úrovně penalty prostřelil Stacha – 3:0. Domácí dále vládli na hřišti a tvořili. Přesto hráli spíše kombinačně a hosty k ničemu v prvním poločase nepustili. Závěr půle se dohrál v klidu a do šaten se tak šlo za tříbrankového vedení domácího Bílovce, který hraje v Studénském azylu.

Domácí přidali další dvě branky

Hosté se ve druhé půli více odhodlávali k útokům. Mírně přebrali otěže hry a snažili se kombinovat. Domácí hráli v pohodě a především na protiútoky. V 63. minutě se prosadil po rychlém brejku Melecký. Černín mu poslal míč do nohy, Melecký ještě před obráncem zasekl a prostřelil gólmana – 4:0. Dohrávalo se bez zbytečné agresivity, ale stále pěkný a kombinační fotbal hoden krajského přeboru. V 81. minutě domácí přidali ještě jednu branku. Po pravé straně míč potáhl Ulman a přihrál do tutovky Sochovi. Ten šel sám na brankáře a dokázal ho jako jeho předchůdci a spoluhráči prostřelit – 5:0. V závěru se ještě dostal do dvou příležitostí Fendrich, ale Stach jej dokázal v obou případech vychytat.



Ohlasy k zápasu


FC Bílovec
Martin Štverka, trenér: “Myslím si, že dnešní utkání kluci odehráli velmi dobře. Od začátku jsme byli lepší a vytvořili jsme si šance, které jsme do poločasu proměnili ve tři krásné branky. Do kabiny jsme šli s tím, že kluci odehráli výborný první poločas a řekli jsme si, že nechceme inkasovat a chtěli jsme ještě nějakou branku přidat. Musím uznat, že soupeř chtěl hrát po celý zápas fotbal, urputně nebránil a snažil se kombinovat. My jsme podnikali rychlé protiútoky, které jsme dvakrát proměnili. Jak už jsem říkal, soupeř se snažil, ale žádnou vyloženou šanci neměl. Utkání jsme zvládli velmi dobře a i diváci ve Studénce ocenili toto kvalitní utkání závěrečným potleskem.“

TJ Havířov - Dolní Datyně
Richard Beneš, trenér: “Klasicky jsme se nesešli tak, jak jsme chtěli. Bohužel máme nějaké zranění a pracovní povinnosti. Do patnácté minuty bylo utkání vyrovnané, ale pak jsme během asi šesti minut třikrát inkasovali. O záchranu se hraje trošičku jinak. Sice máme úzký kádr, ale musím kluky pokárat, protože takhle se opravdu nehraje. Nebylo tam nasazení hráčů, kteří netrénovali a nemají plnou zátěž by pro to měli udělat maximum, ale neudělali. Do druhé půle jsme hráli na dva útočníky. Bohužel hraje pět lidí a pět se ta to jenom kouká. Velké zklamání, bez bojovnosti, takové mdlé. A těch pět, co předvedlo dobrý výkon, ještě hrálo se sebezapřením, protože dva z nich mají svalové zranění.“



Sestavy


FC Bílovec
D. Chvěja [-] - T. Hradský [-] , J. Bednář [-] , R. Melecký [-] (84. Z. Dresler [-] ) , O. Cverna [-] , L. Černín [-] , O. Urbančik [-] , T. Fendrich [-] , A. Dluhoš [-] (81. V. Ulman [-] ) , T. Malina [-] (84. J. Tomášek [-] ) , P. Střelec [-] (78. T. Socha [-] )

TJ Havířov - Dolní Datyně
D. Stach [-] - T. Kodenko [-] , D. Cileček [-] (78. D. Polášek [-] ) , T. Kaduch [-] , K. Rozsíval [-] (50. M. Cileček [-] ) , R. Baláž [-] , L. Stebel [-] , J. Greger [-] , R. Pištěk [-] , J. Cenek [-] , A. Kučera [-] (66. V. Masopust [-] )

Hráči zápasu: P. Střelec , L. Černín .
Počet diváků: 84. Rozhodčí: JANEČEK Jan - SMETANA Patrik, PICMAUS Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip experta: výhra domácích

V tomto případě pro mě jasná výhra domácích, kteří v posledních kolech výsledkově dominují a hrají krásný fotbal.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích