FOTO: Novosedly hokejovým výsledkem zdolaly Jarošov


Branky


17. M. Hladílek , 23. E. Vohák , 40. E. Vohák (p.) , 49. M. Mihárik , 88. D. Šmíd - 37. T. Grünn
16

Jako na hokeji si museli připadat diváci, kteří v sobotu zavítali nahřiště v Novosedlech. Domácí borci si tam v zápase poradili s Jarošovem a padlo přitom celkem šest branek. Výběr, který vede Pavel Fryš, zvítězil 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vyhráli první poločas

Novosedly chtěly pokračovat ve šňůře domácí neporazitelnosti, což se jim dokonale podařilo. Už ve třetí vteřině hned z rozehrávky se zastřeloval nejlepší střelec E. Vohák, ale jeho střela byla nepřesná. Ve třetí minutě si Kroupa narazil se Šmídem, ale jeho střela těsně minula cíl. O dvě minuty později zakončoval Šmíd, ale také mimo. Domácí soupeře zavřeli na jeho polovině a zvyšovali tlak. V 17. minutě vyslal Voldřich Martina Hladílka a ten z těžkého úhlu překonal poprvé brankáře hostů. O minutu později po standardce Voháka zakončoval Kypta patičkou ale pouze do brankáře. Ve 20. minutě zahrával Vohák trestný kop, brankář se štěstím vyrazil na roh. O tři minuty později přišel nejkrásnější moment utkání, kdy si Evžen Vohák navedl míč a v plné rychlosti trefil horní růžek branky. Několikrát zakončovali Kroupa, Hladílek, Kypta a Voldřich, ale brankář byl pozorný. Chvíli před koncem se dostal do hry i soupeř a snížil na 2:1. Branku vstřelil Tomáš Grünn. Pět minut před konce si zkušeně ve vápně pokryl míč Fryš a hostující brankář ho zbytečně fauloval. Penaltu bezpečně proměnil Evžen Vohák a zvýšil na 3 :1.V poslední minutě ještě hostující brankář zlikvidoval samostatný nájezd Hladílka.

Novosedly berou tři body

I druhý poločas domácí pokračovali v náporu. Voldřich našel Milana Minárika a ten rybičkou zvýšil na 4:1. Do hry se dostal i soupeř ale žádnou šanci si nevypracoval. V 57. minutě zahrával Kypta z půlky trestný kop, brankář jej s obtíží vyrazil před sebe, ale dobíhající Hladílek přestřelil. Další šanci měl hlavou Voldřich po krásném pasu od Hladílka, ale těsně minul. Deset minut před koncem měl dva samostatné nájezdy Voldřich, ale tentokráte neměl svůj den. Novosedelští trochu zapoměli na zadní vrátka a soupeř dvakrát zakončoval z dobré pozice. Se štěstím pro ně jednou na rohový praporek a podruhé vysoko nad. To už domácí diváci začali skandovat - Dejte jim bůra. To vzal obránce Daniel Šmíd doslova a propálil míč do sítě a korunoval tak svůj hodně dobrý výkon a upravil na konečných 5:1. Z našich odehráli hodně dobrý zápas oba střední záložníci Vohák a Kroupa,v obraně byl stoprocentní Šafránek a Šmíd. 

Autor: Václav Kroupa



Počet diváků: 95. Rozhodčí: JANÍČEK Marek - KOŘÍNEK Luboš, KOUDELKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
28. 4. 2019 08:50
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip experta: výhra domácích

Jarošov je těžký soupeř, ale my chceme doma vyhrát a posunout se ještě více do středu tabulky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů