Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 13:00

14.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipnice při loučení porazila Věžnici


Branky


10

Poslední zápas mezi sebou sehráli fotbalisté Lipnice a Věžnice. Zatímco pro domácí to byla rozlučka s okresním přeborem, hosté by mohli tento ročník hodnotit víceméně pozitivně. První poločas zvládli lépe právě hosté, Lipnice se ale vzchopila a zápas nakonec vyhrála.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Festival neproměněných šancí v první půli

Do zápasu vstoupili lépe hosté. Již ve 3. minutě nebyli domácí obránci důrazní vůči Kaňkovskému, jenž se prosadil pěknou umístěnou střelou z vápna. Poté měli šanci hosté, Marek se řítil sám na Drahoše, ten ho však vychytal. Zanedlouho kopala Věžnice přímák z velké dálky, míč šel však tešně pod břevno a Sobotka zasáhl jen s obtížemi. Poté hosté dokonce březno orazítkovali, to když se po něm svezl centr z pravé strany. Lipnice měla dvě obří šance. Nejprve z hranice vápna napálil břevno Rosenberg. Stejný hráč následně překopl prázdnou bránu z pěti metrů. Věžnice měla do konce půle ještě několik nadějných pokusů, mířily však doprostřed brány nebo metr vedle. Do kabin tedy odcházeli spokojenější hosté.

Domácí předvedli parádní obrat

Do druhé půle domácí přidali a to neslo ovoce. Již ve 49. minutě proměnil svůj nájezd Marek, a za dvě minuty po podobné situaci i skákal radostí Rosenberg. Od této chvíle domácí hráči drželi otěže zápasu ve svých rukách a hosté se k vážnější akci nedostali. Série rohů nebezpečná nebyla. Naopak Marek mohl přidat další branku, tentokrát si s ním Drahoš tváří v tvář poradil. Lipnice se tak s OP rozloučila výhrou nad Věžnicí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lipnice nad Sázavou
Jan Dolejš - hráč: Dnes jsme si chtěli hravně zahrát a udělat si žízeň na rozlučku, která následovala. Ze začátku se náš přístup ukázal jako až moc pohodový, když jsme inkasovali, zvedli jsme se však a ve druhé půli již byli lepší. Uděláme vše pro to, abychom za rok byli zpět.

SK Věžnice
David Drahoš - brankář: Závěr sezony se nám příliš nevydařil. K poslednímu zápasu jsme odjeli v poskládané sestavě. Opět museli zaskočit matadoři Kaňkovský a Novotný. Bohužel jsme nedokázali proměnit šance z úvodu utkání. Potom se hra vyrovnala. Ve druhé půli domácí využili zaváhání naší obrany a skóre otočili.



Sestavy


TJ Sokol Lipnice nad Sázavou
M. Sobotka [-] - A. Bláha [-] (46. J. Bouchner [-] ) , D. Lomák [-] (70. A. Dolejš [-] ) , M. Bacík [-] , Z. Rosenberg [-] , J. Sobotka [-] , J. Dolejš [-] , D. Červenka [-] , B. Černý [-] , T. Procházka [-] , L. Sůva [-]

SK Věžnice
D. Drahoš [-] - J. Kaňkovský [-] , O. Langhans [-] , T. Kunc [-] , J. Smutný [-] , A. Drahoš [-] , P. Beneš [-] (80. . Novotný [-] ) , J. Prokeš [-] , V. Kunc [-] (46. O. Prokeš [-] ) , R. Tecl [-] , V. Brukner [-]

ŽK: 89. A. Drahoš .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: BERÁNEK Jiří - ŠVARC Libor, MUZIKÁŘ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů