Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2019 16:30

23.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kanonádu Nové Vsi odneslo Dolní Město


Branky


13

Velké střelecké představení přinesl zápas mezi Dolním Městem a Novou Vsí. V utkání padlo celkem devět branek, z toho šest jich dali hosté a mohli se tak radovat z výhry.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly padaly pouze do sítě domácích

Běžela desátá minuta prvního poločasu, když šla Nová Ves do vedení zásluhou branky Josefa Nováka. Domácí se nemohli dostat do hry a 33. minuta jim ještě přitížila, na dvougólový rozdíl navýšil Roman Závorka. Když o pak o čtyři minuty později skóroval Lukáš Holcman, skončil první poločas výsledkem 3:0 pro hostující Novou Ves.

Tři vstřelené branky domácím nepomohly

Dolní Město se snažilo od začátku druhé půle napravit dojem z nepovedené úvodní pětačtyřicetiminutovky, jejich plány jim však hned po minutě hry překazil svým druhým gólem Novák a na domácí čekal nelehký úkol - stáhnout čtyřbankové manko. Naději domácím dal v 54. minutě Václav Boleš, o šestnáct minut později ho napodobil Filip Venc a najednou byl rozdíl pouze dvoubrankový. Poslední desetiminutovka přinesla tři góly, dva z toho byly z kopaček domácích - konkrétně se prosadili Závorka s Novákem, který zkompletoval hattrick. O poslední korekci stavu se postaral minutu před koncem Jan Krupička, na výhře Nové Vsi to však nic nezměnilo - konečné skóre bylo 3:6 pro hosty.



Sestavy


TJ Rebel Dolní Město
L. Venc [-] - J. Krupička [-] , F. Tichý [-] , M. Rumanovský [-] (28. J. Vaňha [-] ) , A. Vápeník [-] , A. Janák [-] (55. F. Venc [-] ) , V. Boleš [-] (81. T. Venc [-] ) , M. Mišta [-] , L. Doležal [-] , R. Šíma [-] (65. D. Štěpánek [-] ) , O. Pojezdný [-]

TJ Jiskra Nová Ves u Světlé
M. Šimek [-] - M. Vávra [-] , D. Suchý [-] , L. Holcman [-] , R. Závorka [-] , J. Beneš [-] , J. Novák [-] , T. Sobek [-] , J. Hájek [-] , P. Jelínek [-] , M. Šimek [-]

ŽK: 72. D. Štěpánek , 72. O. Pojezdný .
Hráči zápasu: R. Závorka , J. Novák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BERÁNEK Jiří - VAŇKÁT Pavel (N), PECA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích