Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2019 16:30

21.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Napjatý duel zvládla lépe Dlouhá Ves


Branky


14

Lipnice v rámci 21. kola přivítala na svém hřišti tým Dlouhé Vsi. Domácí chtěli před svými fanoušky bodovat, hosté jim však v první půli poněkud tento plán narušili a odvezli si tři body. Jejich výhra se však nerodila snadno, o dramatické okamžiky nebylo nouze.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté skvěle zvládli první půli

Do zápasu vstoupili lépe hosté. Aktivně si počínali na soupeřově polovině, zatímco domácí působili značně dezorientovaně. Ve 12. minutě se na rohu vápna uvolnil Pospíchal a skvostnou střelou k protější tyči Sobotkovy brány otevřel skóre zápasu. Za chvíli dali hosté další branku, ta ale nebyla uznána pro ofsajd. Ve 24. minutě se již radovali, protože Cibulka proměnil penaltu, která byla nařízena za faul brankáře Sobotky na Josefa Lukačinu.  Ve 33. minutě si do děravé domácí obrany naběhl Martin Lukačina a zvýšil již na 3:0. Poté se však Dlouhé Vsi zranil její střelec Pospíchal a již nebyla tak nebezpečná. Navíc se Lipnici do poločasu podařilo snížit gólem Červenky, ke kterému se míč odrazil po standardce. Do kabin tak hosté odcházeli s vedením 1:3.

 

Sůva dal domácím naději

Druhý poločas nabídl úplně opačnou podívanou než dějství první. Lipnice držela balon, kombinovala a byla nebezpečná. V 60. minutě ještě Červenka s Rosenbergem nadějnou situaci 3 na jednoho zazdili, avšak v 71. minutě Sůva z přímého kopu vymetl pavučinu v šibenici Slámovy brány a bylo to již o jediný gól. Za chvíli byl faulován Rosenberg a Lipnice kopala penaltu. Sláma však Bláhu vychytal. Lipnice se hnala za vyrovnáním a zápas začínal přitvrzovat, v 79. minutě byl vyloučen Dolejš za strčení do zdržujícího protihráče, podobná situace nastala za chvíli i na druhé straně, kde byli po strkanici a protestech vyloučeni hned dva hráči hostí – Vošický a Krečman. Mezitím měla Lipnice ještě několik zajímavých ohrožení Slámovy brány, ten byl však bezchybný. Lipnice vyrovnat nestihla a zápas tak skončil 2:3.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lipnice nad Sázavou
Jan Dolejš - hráč: V druhém poločase jsme hráli o dost lépe než v půli první, bohužel jsme vyrovnat nestihli.

TJ Dlouhá Ves
Luděk Freudenreich - hráč: Díky dobrému začátku, kdy jsme ve 12.minutě šli do vedení,zdálo se,že to bude lehký zápas,ale ve druhé polovině vše bylo jinak a soupeř měl jasnou herní převahu.Po neproměněné penaltě a dalších jasných šancích soupeře, které výborně pochytal Sláma jsme udrželi výhru i po vyhecovaném závěru.



Sestavy


TJ Sokol Lipnice nad Sázavou
M. Sobotka [-] - A. Bláha [-] , J. Sobotka [-] , B. Černý [-] - D. Červenka [-] (76. J. Dolejš [-] ) , P. Dolejší [-] , R. Kubát [-] , L. Sůva [-] (80. A. Dolejš [-] ) - J. Kůrka [-] , Z. Rosenberg [-] , J. Bouchner [-] -

TJ Dlouhá Ves
M. Sláma [-] - P. Pospíchal [-] (43. J. Polák [-] ) , J. Lukačina [-] , N. Vojta [-] , L. Neubauer [-] , D. Vošický [-] , V. Krečman [-] , M. Kunášek [-] , L. Freudenreich [-] , V. Cibulka [-] , M. Lukačina [-]

ŽK: 22. D. Červenka - 38. M. Lukačina . ČK: 79. J. Dolejš - 89. V. Krečman , 89. D. Vošický .
Hráči zápasu: L. Sůva - V. Cibulka , M. Sláma , J. Lukačina .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: LÓŽI Petr - ČELEDA Karel (N), PLESL Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Ondřej Veselý

Expert: Martin Lukačina
Tip experta: výhra hostů

Domácím se na jaře příliš nedaří a Dlouhá Ves si chce spravit reputaci po domácí porážce, tipuji výhru Dl. Vsi,

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů