Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2015 19:00

29.kolo, Pražský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Háje otočily zápas na hřišti Motorletu


Branky


0

Motorlet přivítal v předehrávce 29. kola na svém hřišti Háje. Přestože po poločase vedli domácí 1:0, nakonec si všechny body odvezly Háje a posunuly se tak na šestou příčku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned od úvodních minut utkání bylo na hřišti živo. Ani jeden ze dvou rohových kopů Háje v šanci nepřetavily a střela Šmorance z 5. minuty mířila vedle. O dvě minuty později ale stejný hráč poslal hned další střelou domácí do vedení -1:0. Následovala dlouhá pasáž, kdy se ani jeden z týmů nebyl schopný dostat do soupeřovi šestnáctky. Až v závěru poločasu si Háje připravily několik příležitostí. Soucha ani Dub však branku netrefili, Vlasákovu střelu zblokovali obránci.

V úvodu druhého poločasu mohli domácí zvýšit své vedení, ale Čáhova rána skončila těsně vedle. Potrestání přišlo v 67. minutě, když na 1:1 vyrovnal Soucha. Domocí Konopásek se pak dvakrát pokusil odpovědět, ani jedna střela však v brance neskončila. V 81. minutě šly Háje do vedení, když se hlavou z malého vápna prosadil Vlasák. Poté ještě mohl Motorlet vyrovnat, střele Fischera však chyběla razance. 



Sestavy


FK Motorlet Praha B
Š. Frank [-] - T. Fischer [-] , D. Eppert [-] , L. Dejl [-] , M. Jaroš [-] (72. M. Dobiáš [-] ) - D. Fiala [-] (67. O. Konopásek [-] ) , Š. Těžký [-] , M. Čácha [-] , N. Shpylchak [-] - I. Flaks [-] , K. Šmoranc [-]

FC Háje Jižní Město
M. Tlustý [-] - V. Vlasák [-] , J. Slabý [-] , T. Dub [-] , M. Brož [-] - M. Bednář [-] (63. V. Krejčí [-] ) , J. Boháč [-] (81. L. Provazník [-] ) , V. Hruška [-] , M. Balík [-] - M. Soucha [-] , D. Rapant [-] (72. V. Greshnyakov [-] )

ŽK: 85. T. Fischer - 39. M. Bednář , 60. J. Slabý , 90. M. Brož .
Hráči zápasu: V. Vlasák .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.