2:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2019 15:00

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas dvou rozdílných poločasů skončil remízou


Branky


48. M. Fiala , 82. V. Samec - 31. J. Kovář , 37. Z. Šergl
21

Zápas mezi Velenicemi a Kardašovou Řečicí dopadl 2:2. Když po první půli vedla Řečice 0:2, ale ve druhém poločase se Velenice zvedly a dokázali zápas vyrovnat na 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle pro Řečici

Lépe do utkání vstoupili domácí, když hned ve 2.minutě běžel na bránu Fiala, ale byl zastaven faulujícím Madarem, který viděl za tento zákrok žlutou kartu. V prvních dvaceti minutách byly lepší Velenice, ale gól z toho nevytěžili. Další velkou šanci měl domácí Jabůrek, ale jeho povedená střela levačkou skončila na břevně. V 30.minutě se dostali poprvé ke střele také hosté a hned z toho padl gól. Krásnou střelou ze 40 metrů se trefil Kovář. O šest minut později se z rychlého brejku dostal k zakončení Šergl a poslal domácí do vedení 2:0.

Velenice zvládly vyrovnat

Velenice šly do druhého poločasu se snahou utkání, alespoň vyrovnat. Hned ve 48.minutě vystřelil Mikudim, jeho střelu vyrazil Mazánek jen k domácímu Fialovi a ten hlavou dorazil míč do sítě. Domácí začali tlačit svého soupeře. Blízko vyrovanání byl domácí Banašík, který si naskočil na centr Filipa, ale jeho hlavička skončila na břevně. Vyrovnání přišlo v 82.minutě, když vyrovnal kapitán Samec. Velenice chtěly vyhrát a pořád měly chuť útočit. Ale chvílema zapomínala na defenzivní práci, když po chybě v rozehrávce se útočník Řečice běžel na brankáře Marouška, ale ten skvělým zákrokem podržel Velenice.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva České Velenice
Karel Macho (vedoucí mužstva): S Kardaškou jsme chtěli naplno bodovat a začátek utkání byl v naší režii. Největší šanci ke vstřelení branky měl po krásné kombinační akci Jabůrek. Jeho zakončení ale skončilo na břevně. Ve 30. Minutě hosté v podstatě poprvé vystřelili na naší bránu, ale gól to byl nádherný. Trefili se zhruba ze 40. metrů přesně k tyči. Chvíli na to jsme dostali druhou branku a náš herní projev byl v této fázi utkání opravdu mizerný. Začátek druhého poločasu byl podle našich představ. Hostující brankář vyrazil střelu Mikudima na hlavu Fialy a ten snížil stav utkání. Dál jsme bojovali a snažili se utkání otočit na na&scaro n;í stranu. Po několika šancích se nám podařilo srovnat až deset minut před koncem Vencou Samcem. Dál jsme se snažili dovést utkání do vítězného konce a trochu jsme zapomínali na obranu. Šance byly na obou stranách, takže mohl vyhrát kdokoliv. Nakonec už další branka nepadla a utkání dle mého názoru skončilo spravedlivou remízou.




Sestavy


TJ Lokomotiva České Velenice
T. Maroušek [-] - M. Srpek [-] , M. Jabůrek [-] , M. Filip [-] , V. Samec [-] , P. Zemánek [-] , M. Fiala [-] , O. Haumer [-] (71. J. Vetrák [-] ) , R. Mikudim [-] , F. Dvořák [-] , T. Kopecký [-] (46. R. Banašík [-] )

FK Kardašova Řečice 1922
J. Mazánek [-] - O. Madar [-] , K. Janeček [-] (64. D. Houdek [-] ) - V. Roubík [-] , K. Valek [-] , R. Porochoňski [-] , J. Tajml [-] , M. Bílek [-] , J. Kovář [-] - Z. Šergl [-] , J. Klokner [-] -

ŽK: 15. R. Mikudim , 50. M. Jabůrek , 89. F. Dvořák - 1. O. Madar , 60. K. Janeček , 90. M. Bílek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Ovčáček Josef - STUDENÝ Josef, VALEŠ Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Dravé Velenice budou chtít doma svým fanouškům dopřát vítězství. Tipuji výhru 3;2.

Tip: výhra domácích

Tady věřím kvalitám domácích a Kardašku porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích