1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2015 15:30

25.kolo, Pražský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Královice a Libuš se rozešly smírně


Branky


0

Remízou 1:1 skončilo páteční utkání mezi Královicemi a Libuší. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Královice na svém hřiši přivítaly Libuš a už ve čtvré minutě zaznamely velkou příležitost. Formáček však trefil pouze boční síť. Jen o čtyři minuty později byl Formáček úspěšnější. Po stanradce zařídil brzké vedení domácích. Bežela 19. minuta a domácí útočník byl v akci potřetí. První střelu Rohlíček vyrazil, dorážka mířila mimo. Hosté odpověděli protiútokem, Hňupa však nepřekonali. Ve 37. minutě zlikvidoval Rohlíček vyloženou šanci Pospíšila. První poločas vyzněl lépe pro domácí.

Libuš mohla hnev v úvodu drhé půle vyrovnat, v cestě stál ale skvělý Hňup. O deset minut později se sám před brankářem objevl Dušek, Rohlíčka ale překonat nedokázal. Vzápětí se předvedl i domácí brankář, když si poradil se střelou Hrušky. V 64. minutě zahrál rukou ve vápně Záhorec a rozhodčí nařídil pokutový kop. Laušman se nemýlil a hosté vyrovnali na 1:1. Dva zajímavé protiútoky si pak připsaly Kolovraty, Rohliček byl ale v obou případech úspěšnější. V závěru utkání mohli hosté strhnout vedení na svou stranu, své šance ale neproměnili a utkání tak skončilo remízou.



Sestavy


TJ Sokol Královice
F. Hňup [-] - M. Slováček [-] (90. P. Příhoda [-] ) , M. Záhorec [-] , M. Hyský [-] , A. Hořický [-] - J. Šmíd [-] , P. Dušek [-] , T. Randa [-] (76. L. Bialonczyk [-] ) , L. Richtrmoc [-] - J. Pospíšil [-] , E. Formáček [-]

FSC Libuš
M. Rohlíček [-] - J. Maňák [-] , M. Müller [-] , M. Šupina [-] , F. Růžička [-] (65. P. Musich [-] ) - P. Hruška [-] (74. O. Čížek [-] ) , O. Kučera [-] , P. Gutheis [-] , M. Stuchlík [-] (70. F. Podobský [-] ) - O. Nekola [-] , V. Laušman [-]

ŽK: 77. E. Formáček - 68. M. Stuchlík .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.