V. Šulc 33.
1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2015 10:15

25.kolo, Pražský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kolovraty si odvážejí ze Střešovic cenný bod


Branky


0

Díky remíze na hřišti Střešovic se Kolovraty posunuly na čtrnácté místo tabulky před Tempo. To má však svůj zápas tohoto kola ještě před sebou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na první příležitost se nečekalo dlouho. Osamocený Nykl vypálil z voleje, Šilhavý skvěle zasáhl. To ale bylo na delší dobu vše a na hřišti toho nebylo moc k vidění. Ve 25. minutě se ale hosté nečekaně prosadili. Míč propadl až k Vštečkovi, který jej protlačil do sítě - 0:1. Domácí odpověděli o o pět minut později, Šulc ale branku netefil. Za tři minuty už ale bylo vyrovnáno. Šulc byl tentorkát úspěšnější. 

Druhý poločas toho moc nenabídl. Kolovrtay byly s průběhem utkání spokojené a zaměřily se na defenzivu. V 61. minutě střílel nepřesně Rothe, Vokurkovu přihrávku před brankou srazil na roh Všetečka. Nečekanou příležitost si pak připsali hosté. Kalenda trefil ale pouze Innemana. Závěrečný tlak Střešovic už žádné změny ve skóre nepřinesl a tak se body dělily rovnoměrně.



Sestavy


SK Střešovice 1911
M. Šilhavý [-] - M. Inneman [-] , D. Borsuc [-] , M. Charvát [-] , D. Smejtek [-] - R. Minařík [-] (83. J. Zimčík [-] ) , M. Brantal [-] (64. O. Jelínek [-] ) , S. Zvolenský [-] , D. Vokurka [-] - V. Šulc [-] (70. F. Janota [-] ) , T. Rothe [-]

Sokol Kolovraty
J. Zajíček [-] - K. Petr [-] , P. Všetečka [-] , M. Procházka [-] (61. M. Seko [-] ) , J. Linhart [-] (67. T. Kasalický [-] ) - L. Kalenda [-] (77. M. Komárek [-] ) , M. Lechner [-] , M. Luňák [-] , T. Olmr [-] , J. Kosina [-] (83. J. Buchtík [-] ) - P. Nykl [-]

ŽK: 42. T. Rothe , 55. D. Smejtek , 71. M. Charvát - 32. M. Luňák , 85. J. Buchtík .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.