0:2
(0:1)
34. V. Ohnsorg (p.)
80. V. Rychtář
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 13:30

19.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatá Koruna vyhrála v Horní Plané


Branky


34. V. Ohnsorg (p.) , 80. V. Rychtář
25

Zlatá Koruna pokračuje v úspěšné sezoně. Tentokrát vyhrála na hřišti Horní Plané i když to nebyl vůbec jednoduchý zápas. Horní Planá už má sice velikou ztrátu na předposledního, ale přesto hostujicí tým dost potrápila. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vít Ohnsorg proměnil penaltu

Na hřišti v Horní Plané se hrál fotbal se spoustu šancí. Hostujicí tým sice nepředváděl nějaký kvalitní výkon, ale přesto se do šancí dostával. Ty však pochytal domácí brankář Dinka. Domácí celek vedený zkušenou dvojicí Ryneš - Kastenmajer, byl nepříjemným soupeřem a i hostujicí Schwarz musel ukázat své kvality. Nakonec se do vedení přeci Zlatá Koruna dostala. Dobře hrajicí Sláma byl faulován ve vápně a rozhodčí nařídil penaltu. K té se postavil Vít Ohnsorg a poslal hosty do vedení 0:1. První poločas už další branku nenabídl.

Vladimír Rychtář přidal pojistku

Druhý poločas nabídl znovu dost šancí, ale ani jeden tým nebyl produktivní. Šance Zlaté Koruny pochytal Dinka. Horní Planá zlobila z brejků, ale žádný z nich nezakončila přesně. Navíc přišla červená karta pro Petra Trančíka a domácí tým šel do deseti. Přesto předvedl dobrý výkon a byl nebezpečný, ale hostující Schwarz si se vším poradil. Úleva přišla pro hosty deset minut před koncem. Sláma připravil hezkou akcí šanci pro Vladimíra Rychtáře a ten definitivně otupil odpor domácích 0:2. Zlatá Koruna si připsala další výhru, ale dost se nadřela a za týden jí čeká doma Dolní Dvořiště. Horní Planá znovu předvedla sympatický výkon a za týden jede na hřiště Velešína. 



Ohlasy k zápasu



SK Zlatá Koruna
Petr Gallistl (trenér): Na půdě posledního jsme nesehráli herně dobré utkání. Chyběl pohyb bez míče , napadání a důraz v soubojích, což nás zdobilo minule ve Velešíně. Když k tomu přidám chabou koncovku a obětavý výkon domácích dirigovaných matadory Vojtou Rynešem a Kasťou, tak z toho bylo utrápené a hubené vítězství o které jsme mohli při jednom z brejků v druhém poločase ještě přijít. Nejlepšími hráči u obou týmů byli dle mého oba golmani, protože bez jejich zákroků mohlo padnout více golů na obou stranách. U nás byl u všeho podstatného Sláma, který zařídil penaltu, vykartování domácího zadáka a i nahrávkou druhý gol. Smekám před výkony Ryneše a Kastenmajera na straně domácích, které jsem dlouho neviděl hrát , přesto na straně domácích museli odehrát celé utkání. Mladší ročníky by se měli z jejich přístupu vzít příklad.



Sestavy


TJ Smrčina Horní Planá
R. Dinka [-] - V. Ryneš [-] , P. Trančík [-] , L. Brůha [-] , T. Komžák [-] , P. Kostínek [-] (74. T. Kordík [-] ) , J. Oračko [-] , D. Kastenmajer [-] , M. Bednář [-] , J. Koritar [-] , J. Boháč [-]

SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - M. Kalista [-] (84. P. Gallistl [-] ) , D. Fuciman [-] , V. Ohnsorg [-] , P. Zayml [-] , J. Sláma [-] , L. Rapčan [-] , M. Štěpánek [-] , V. Rychtář [-] , M. Homer [-] (43. P. Král [-] ) , T. Weinhard [-]

ŽK: 15. J. Oračko , 26. V. Ryneš , 42. P. Trančík . ČK: 61. P. Trančík .
Hráči zápasu: R. Dinka - J. Sláma , R. Schwarz .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: SCHWARZ Rudolf - KOCINA Martin, HOLUB Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Zlatka hraje v pohodě a nijak tomu nebude ani v Planý. V klidu si odvezou výhru a trefit by se mohl taky Zamby:-)