0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 17:00

25.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokomotiva přejela i Ševětín a v závěru sezóny se pyšní střeleckou produktivitou


Branky


12

Veselí se veze na vítězné vlně a daří se mu především střelecky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Navzdory dusnému sobotnímu odpoledni započal zápas poměrně v rychlém tempu. Veselí od začátku našlo slabiny v Ševětínské obraně a hrozilo rychlými průniky po křídlech. Po několika minutách a několika náznacích poprvé nebezpečně zahrozil Hájek, po rychlém výpadu ovšem neměl dostatek sil na důrazné zakončení. Domácí zareagovali tvrdší hrou, především ve středu hřiště. Přesto si nedokázali vypracovat stálý tlak a spíše se bránili. Znovu hrozilo Veselí, opět po křídle, tentokrát z druhé strany Kolář. Koncovka opět selhala a střela šla těsně mimo pravou tyč. Do další akce se vzápětí dostal Ježek, akci tentokrát dotáhl do konce a překonal gólmana, ovšem pomezní signalizoval sporný ofsajd. Domácí málem vytěžili gól z napadání, když nedůrazná malá domů hostí málem našla hrotového útočníka. Brankář včas vyběhl a těsně situaci zachránil. Loko mělo do poločasu ještě několik šancí. Po centrech se domácí dostali dvakrát pod tlak v pokutovém území, míč se ovšem protlačit do branky nepodařilo.

 

Veselí ustálo tlak v prvních minutách a poté udeřilo

Do druhého poločasu oba týmy opět vlétly naplno. Namotivovaný Ševětín srovnal hru, ani jeden tým se zprvu nedostal do výraznějšího tlaku. Opět přišla snaha hostí zkoušet průnikové ulice. Do nadějné pozice se dostal Ježek, nahrávkou hledal osamoceného Bursíka, nicméně pas byl nepřesný. Domácí byli pro změnu nepříjemní z rohového kopu, Vančata musel zasahovat. Poté přišla opět chyba domácích na křídle, Kolář se osamostatnil a prudkým centrem našel zcela samotného Ježka, který nekompromisně zakončil hlavou k tyči. 0:1. Po gólu se vzpamatoval Ševětín a několikrát zahrozil po křídlech. Po centrech se na hranici vápna těsně za sebou mohli prosadit oba střední záložníci, neprůstřelná obrana obě střely zblokovala a následný tlak odvrátila. Po podobném centru na druhé straně se prosadil Bursík a překonal gólmana, byla ovšem odpískána hra rukou. Veselí se stáhlo více do obrany, ale nadále hrozilo z průniků. Po jednom takovém se uvolnil Mikeska, nahrávkou při zemi našel Fichtnera, který z první zakončil na vzdálenější tyč. 0:2. Po druhém gólu Veselí diktovalo hru. Na závěr po samostatném průniku Karták nahrával Ježkovi, který téměř do prázdné brány korigoval výsledek na 3:0 pro Loko.

 

Autor textu: Pavel Kolář (TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí) 



Sestavy


SK Ševětín
L. Novotný [-] - M. Hanousek [-] , J. Suchan [-] , J. Švejda [-] (61. J. Syrovátka [-] ) , T. Hindy [-] , D. Dvořák [-] (46. T. Hegr [-] ) , L. Kupec [-] , J. Kyrian [-] , L. Chovanec [-] , P. Novotný [-] , M. Šachl [-]

TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
J. Vančata [-] - J. Mikeska [-] , J. Bursík [-] (76. J. Marcilis [-] ) , D. Čech [-] , P. Kolář [-] (90. D. Karták [-] ) , M. Čížek [-] , P. Hájek [-] (48. D. Fichtner [-] ) , M. Ježek [-] , R. Mach [-] , P. Nuhlíček [-] , J. Mahlej [-] (64. A. Hruška [-] )

ŽK: 42. L. Chovanec , 75. M. Šachl , 79. L. Kupec , 89. P. Novotný - 31. P. Hájek , 41. M. Ježek , 62. J. Mahlej .
Hráči zápasu: M. Ježek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOLLMANN Jaroslav - BOČEK Petr, KŘÍŽ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Peřina

Expert: Redakce fotbalunas.cz
Tip experta: výhra hostů

Veselí by mohlo potvrdit formu i ve třetím zápase za sebou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů