1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 10:00

20.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týn nad Vltavou měl herní převahu, bohužel mu chybělo štěstí v koncovce. Dačice měly vždy lepší nástup do poločasů


Branky


14

Tento zápas byl důležitý pro oba celky, jelikož v případě výhry Olympie, by to znamenalo odskok v tabulce. Naopak Dačice se výhrou mohly dotáhnout. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dačice mohly dát branku již po pěti minutách hry, Olympii pak patřil první poločas

Utkání 20.kola nám přineslo zajímavou podívanou. Dačice přivítaly na domácím hřišti posilněnou sestavu Týna nad Vltavou a vzhledem k postavení obou týmů v tabulce se zde hrálo o více než tři body. Pro hosty začel nepříjemnou zprávou ihned při rozcvičování, kdy možná i vlivem nepříznivého počasí se zranil obránce Liška a musel jej nahradit Červenka. Olympie po prvních nepovedených utkáních jarní části pozměnila taktiku, která je zameřena spíše na kombinační hru a je nutno říci, že právě ta působí soupeřům problémy. Domácí se mohli prosadit již v 5.minutě kdy Pavel Dedič pouze orazítkoval břevno branky. Bohužel pro domácí, to byla jediná slibná šance v prvním poločase. Jinak byl první poločas naprosto v režii hostujícího týmu, kterému chybělo štěstí v koncovce, ale převážnou část držel míč na kopačkách a domácí zaskočil svou kvalitou a změnou hry. Do kabin se tak odcházelo za stavu 0:0

Dačice bleskově udeřily

Dačicím vyšel i úvod druhého poločasu. Hostující Josef Brom si špatně načasoval odkopnutí míče, který ho přeskočil a střelec domácích Pavel Dedič se řítil sám na brankáře Milana Kubíka a trefil přesně 1:0. Po této brance se zdálo, že budou "na koni" domácí borci, ale opak byl pravdou. Týn nad Vltavou domácí přehrával a v podstatě bylo jen otázkou času kdy dokáže vstřelit vyrovnávací brnaku. Hosté hrozili dlouhými balóny za obrany, ale bohužel stáli v ofsajdu. V jedné z příležitostí centroval míč Jan Mezera, ale nejlepší střelec Olympie Pavel Vařil hlavičkou nevyužil jednoznačnou šanci. Dačice se díky kombinační hře soustředily především na kvalitní práci v obraně a vyklidily střed hřiště ve kterém byla dnes Olympie velice silná. Svou převahu přetavila ve vyrovnácí branku v 78.minutě kdy svou nevyužitou příležitost napravil právě Pavel Vařil s rovnal na 1:1. ačkoliv hosté si míč drželi na kopačkách i po zbytek zápasu, do větších šancí se nedostali a zápas tak skončil remízou 1:1. 



Ohlasy k zápasu


FK Dačice
Jan Beneš - hráč, trenér: Týn nás dnes překvapil svou změnou taktiky. Ačkoliv jsme měli šanci hned v úvodu zápasu tak nás soupeř přehrával i když si nevytvořil tolik vyložených šancí. Ve druhém poločase jsme dali branku hned po dvou minutách hry, ale hosté znovu převzali otěže hry a bylo otázkou času než srovnají. Bod je v tuhle chvíli důležitý, ale musíme jít dál a bojovat o body.

FK Olympie Týn nad Vltavou
Jiří Orlíček - trenér: Před zápasem se při rozcvičování se zranil Liška a nahradil ho Červenka. Domácí trefili v 5' po centru zprava břevno. Byla to jediná šance , kterou si vypracovali za první poločas. Hru jme kontrolovali.Nás stále trápí finální přihrávka na útočníky a zakončení. Na začátku druhého poločasu neodhadl odkop J.Brom - míč ho přeskočil a domácí útočník šel sám na brankáře Kubíka , kterého prostřelil 1:0. My jsme se snažili dostat přes obranu soupeře dlouhými míči za obranu. Bohužel jsme byli stále v ofsajdech. Po vystřídání nacentroval Mezera a hlavičkující Vařil zahodil 100% šanci. Po rohu Meidla prostřelil Vařil brankáře domácích 1:1 . Ve zbytku zápasu jsme bohužel nic nevymysleli. Je to už na jaře třetí ztráta dvou bodů ( Č.Dvory, Milevsko B, Dačice ). Musíme se soustředit na další domácí zápas s Bernarticemi.



Sestavy


FK Dačice
T. Cettl [-] - J. Chyška [-] , Š. Smejkal [-] , R. Máša [-] , J. Brtník [-] , O. Nováček [-] - M. Diviš [-] , Š. Hric [-] , M. Šimánek [-] - J. Beneš [-] , P. Dedič [-]

FK Olympie Týn nad Vltavou
M. Kubík [-] - V. Červenka [-] (53. P. Dvořák [-] ) , V. Dobal [-] , J. Brom [-] , M. Tomka [-] (61. J. Mezera [-] ) , P. Vařil [-] , M. Šálený [-] , T. Houska [-] , M. Boček [-] , J. Meidl [-] , L. Stoklasa [-] (80. M. Stejskal [-] )

ŽK: 89. R. Máša - 60. V. Dobal , 73. M. Boček .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Písek Martin - VALEŠ Radek, KOCINA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Peřina

Expert: Pavel Vařil
Tip experta: výhra hostů

Tady nemůžu jinak i kdybych nám nevěřil. Teď se nám do sestavy vrací po trestu, mistr světa ve skákání s vanou do písku Pepa Brom tak budeme zase silnější (smích)

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza