Ve kvalitním utkání se Žebrák rozešel s Čechií nerozhodně


Branky


4

Kvalitní souboj, v němž Jáchymov se v úvodní dvacetiminutovce na hřišti hledal. Po změně stran jakoby mávnutím kouzelným proutkem měl naopak navrch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žalud zahrál mistrně trestný kop

Ve 2. minutě zahrál Žalud mistrně trestný kop z 18 metrů přes zeď do břevna a dolů do sítě 1:0. Pojistku z náporu nikdo nepřidal, Kuník mířil pouze do tyče. Při jasné příležitosti k vyrovnání Morsteina vychytal brankář Filipovský.

Čechie otočila průběh

Druhý poločas Čechie úplně otočila průběh, v 53. minutě připravil ideálně Vlček pro Morsteina, jenž chytře přehodil vybíhajícího brankáře 1:1. Poté domácí Kuška z blízka hlavou zakončil nepřesně. V 64. minutě ukázkově vybojoval míč Spurný pro Morsteina, který po zemi ze 14 metrů nedal brankáři šanci 1:2. Po centru Yaga promáchl Morstein v malém vápně. Na tvrdší hru doplatil zraněním hostující špílmachr Frydrych. V 87. minutě po nátlakové situaci s přispěním všech možných sil Herejt vyrovnal.

U domácích se hra odvíjela od kvalit záložníka A. Vokáče, dobré fotbalové momenty předvedl Procházka. U Jáchymova byl dlouho klíčovým hráčem Frydrych, dařilo se Spurnému a Morsteinovi.

Report ve spolupráci s panem Sýkorou.

Článek na stránkách Čechie.



Ohlasy k zápasu



TJ Čechie Nový Jáchymov
Nový Jáchymov: Utkání v Žebráku mělo zpočátku stejný scénář jako zápas v Tlustici před týdnem. Než se hosté na hřišti pořádně rozkoukali, už prohrávali. Když už to vypadalo, že bude Čechie po Tlustici loupit body také v Žebráku, přišlo vyrovnání agresivního a stále „hecovaného" soupeře. Hosté se odpískání faulu na Havla ve středu hrací plochy nedočkali a jejich vteřinový výpadek soupeř využil. Tři minuty před koncem zařídil remízu 2:2 domácí Herejt.



Sestavy


TJ Spartak TOS Žebrák
J. Filipovský [-] - M. Žalud [8.0] , I. Kučera [-] , A. Procházka [-] - A. Vokáč [-] - K. Vajs [-] - P. Nečas [-] (70. J. Jankovec [-] ) , T. Kuník [-] , O. Kuška [-] , D. Pergl [8.0] , M. Herejt [-]

TJ Čechie Nový Jáchymov
Z. Merhout [-] - J. Havel [-] , M. Krákora [-] , Y. Odeesho [-] , V. Cimpa [-] (46. M. Joukl [-] ) - R. Vávra [-] , T. Frydrych [-] (76. M. Stárek [-] ) , L. Spurný [-] , J. Červenka [-] - J. Morstein [-] , M. Vlček [-]

ŽK: 28. K. Vajs , 54. D. Pergl - 57. J. Červenka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠPIVÁK Radek - MARX Ivan, CHVÁTAL Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
8. 6. 2019 21:10
Hodnocení zápasu
Tomáš Štveráček

Expert: Ondřej Uksa
Tip experta: remíza

Zde se velmi těžko tipuje, ale očekávám, že soupeři sehrají atraktivní utkání.

Tip: výhra domácích