0:6
(0:3)
10. D. Muller
11. K. Vajs
33. M. Bureš (vl.)
57. O. Kuška
69. T. Pergl
79. K. Vajs
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2019 17:00

18.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabené Broumy dostaly od Žebráku šestku


Branky


10. D. Muller , 11. K. Vajs , 33. M. Bureš (vl.) , 57. O. Kuška , 69. T. Pergl , 79. K. Vajs
4

Žebrák v nejsilnější sestavě, Broumy ani zdaleka ve složení z Jáchymova. Chyběli citelně Spousta, Jirásek, Mácha. Proto jasná herní převaha favorita, soupeře rozebírali, přehrávali. Ten nestíhal a jen se zabarikádoval u šestnáctky a ještě špatně. Od většího přídělu je zachránil brankář Jan Kopic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí brankář Kopic toho hodně pochytal, přesto hosté vedli už 0:3

Kopic hned v úvodu reflexivně zabránil Vajsovi ve skórování z malého vápna. Hosty uklidnili dvě slepené branky. V 10. minutě vypustil Müller křížnou střelu po zemi z 9 metrů a na nerovném terénu neměl brankář šanci 0:1. Hned po minutě Müller opět dobře zamířil, brankář vytěsnil na tyč a do prázdné branky snadno zavěsil Vajs 0:2. Ve 33. minutě pomohla nešťastná vlastní branka, při odvracení míče trefil spoluhráče Bureše. Velká šance na úpravu skóre nevyšla, neboť Bureš nastřelil brankáře Kačírka a Zmrzlý zblízka překopl.

Hosté si v poklidu došli pro vítězství

Po přestávce v 57. minutě byla k vidění nejhezčí branka, kdy po rohu se nádherně tvrdou hlavičkou trefil Kuška. Poté po dalším rohovém kopu povedeným koníčkem zvýšil Tomáš Pergl na 0:5. V 79. minutě si Vajs ideálně zpracoval přihrávku a z 10 m se nemýlil.

U vítězů se dařilo Novákovi, D. Perglovi, Müllerovi, ale také L. Kačírkovi – jistota týmu, který v okamžiku potřeby vytáhne důležité zákroky.

 

Report ve spolupráci s panem Sýkorou



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak TOS Žebrák
Jan Novák, hráč: Do Broum jsme vyrazili kompletní a čekali jsme bojovný výkon domácích. Bohužel brzy po příjezdu jsme zjistili, že vzhledem ke zranění nenastoupí Dan Spousta a díky absenci ani Lukáš Jirásek. Dle mého dva zásadní hráči pro současné Broumy, což se i potvrdilo na hřišti. Paradoxně tedy Žebrák měl na hřišti více hráčů, kteří za Broumy nastupovali v době, kdy se v Broumech chodilo na fotbal ještě za zábavou. Novák, Vajs, Tomáš Pergl, Muller. Tito hráči dnes zaznamenali i 4 branky. Zápas byl jednoznačný, pod kontrolou týmu Spartaku, kteří se snažili hrát svou hru a fotbal si užít, což se povedlo. Navíc v brance Broum čaroval Honza Kopic, který ještě zlikvidoval dvě čisté gólové příležitosti. Na straně hostů musel také dvakrát podržet svůj tým gólman Kačírek, který nejdříve vychytal útočníka, který se před ním ocitl úplně sám a při dalším povedeném centru vytáhl dobrou střelu domácího hráče konečky prstů mimo své území.



Sestavy


TJ Broumy
J. Kopic [-] - J. Čermák [-] , M. Karásek [-] , M. Bureš [-] (46. R. Šimurda [-] ) , . Choc [-] , L. Zmrzlý [-] (30. L. Spurný [-] ) , J. Čermák [-] , U. Suček [-] , O. Lacina [-] , M. Vlach [-] , A. Šmejkal [-] (70. O. Novák [-] )

TJ Spartak TOS Žebrák
L. Kačírek [-] - J. Novák [-] , A. Procházka [-] , I. Kučera [-] - D. Pergl [-] , L. Vojta [-] (51. J. Lukeš [-] ) , D. Muller [-] (56. T. Pergl [-] ) , T. Kuník [-] - K. Vajs [-] , M. Herejt [-] (64. P. Nečas [-] ) - O. Kuška [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠNAJDR Jan - PECKA Vlastimil, POS Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Štveráček

Expert: Zdeněk Steiner st.
Tip experta: výhra hostů

Žebrák posílil a na hrbolatém hřišti v Broumech urve vítězství.

Tip: výhra hostů