Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 16:30

16.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola ovládla první Tlustice


Branky


8

Drozdov šel do vedení jako první, ale to s domácími hráči nic neudělalo a ke konci poločasu svrhli skóre na svoji stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlustice otočila skóre

Na podzim, když se tato mužstva potkala vyhrála Tlustice nakonec velkým rozdílem na hřišti Drozdova 2:5, ale první polovina byla vyrovnaná. Nyní se jednalo o oboustranně pohledné derby před slušnou návštěvou. Týmy předváděly férový, bojovný fotbal. V úvodu Drozdov aktivnější, po vyrovnávací brance do konce utkání lepší Tlustice. V 16. minutě špatně odehraný míč získal Větrovský a nečekané střela zapadla za tyč 0:1. Ještě deset minut měl vyhrávající tým navrch. Ve 39. minutě se domácím vydařil rohový kop přetažený na zadní tyč a Keckstein hlavou vyrovnal. Ve 43. minutě se otevřela pravá strana, Jelen šikovně přes celou branku zajistil vedení 2:1.

Vedení pojistila nová posila domácích Lenkvík

Po obrátce hned ve 48. minutě přišla pojistka, když nová posila Lenkvík prošel z půlky středem přes dva protihráče a z kruhu vyslal skvělou střelu do horního růžku 3:1. Drozdov za nepříznivého stavu otevřel hru, silně dotíral, vytvářel si nebezpečné standardky. Domácí větší sebedůvěrou s „černou“ poctivou fotbalovou prací slavili úspěch.

U Tlustice se dařilo Janu Ungrovi a Lenkvíkovi. Soupeř těžil ze hry Otradovce a Větrovského.

V příštím kole Tlustice má volno, Drozdov jede hraje venku proti Trubínu.

 

Report ve spolupráci s panem Sýkorou.



Sestavy


SK Tlustice
J. Červenka [-] - S. Souček [-] , O. Bartoš [-] , M. Jelen [-] (67. J. Volráb [-] ) , L. Lenkvík [-] , S. Badarau [-] (79. P. Ungr [-] ) , D. Turek [-] , P. Bláha [-] , J. Ungr [-] , J. Keckstein [-] , P. Jirovský [-] (73. O. Šoch [-] )

TJ Drozdov
V. Krafek [-] - O. Otradovec [-] , J. Zelenka [-] (56. A. Vodička [-] ) , F. Kovařík [-] (77. V. Štochl [-] ) , V. Vodička [-] , M. Spurný [-] , A. Větrovský [-] , P. Pergl [-] (51. F. Švarc [-] ) , J. Pichlík [-] , P. Sládek [-] , M. Voráček [-]

ŽK: 45. J. Zelenka .
Hráči zápasu: L. Lenkvík , J. Ungr - O. Otradovec , A. Větrovský .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŠNAJDR Jan - ŠPICL Jan, ZÁVORA Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Štveráček

Expert: Jan Blažek
Tip experta: výhra domácích

Pokud se bude hrát více fotbalu a zároveň se bude méně boxovat, fanoušky čeká dobrá podívaná. Očekávám výhru rozjeté domácích o jednu branku.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích