1:7
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 16:30

16.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spartak Žebrák řádil v Neumětelích


Branky


46. K. Hejduk - 8. M. Žalud , 25. A. Vokáč , 31. A. Vokáč (p.) , 42. J. Lukeš , 63. L. Vojta , 66. K. Vajs , 86. P. Nečas
8

Týden volna navíc Spartaku Žebrák vůbec neuškodil, naopak v Neumětelích nastřílel sedm branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté rozhodli už v první půli

Na podzim zvítězil doma Žebrák pouze 2:1 gólem až z 95. minuty, tento zápas byl trochu jiný scénář. Dost nepochopitelné změny v domácím složení obrany oproti Jáchymovu, kde se jí naopak dařilo. Tentokrát byl tým jinak poskládaný a kupil chyby, spolehlivý brankář D. Špicl na vše nestačil. Hosté předvedli poločas snů, hodně tým uklidnil rychlou vedoucí brankou Žalud perfektně zahraným přímým kopem v 8. minutě. Velký kontrast byl patrný v pohybu hráčů, domácí obrana zkrátka nestíhala. Když se pak dvakrát prosadil A. Vokáč a tři minuty před poločasem J. Lukeš – 0:4 bylo po zápase.

Neumětely nenastartovala ani rychlá branka Hejduka

Do druhé půli udělali domácí jednu změnu a hned ve 46. minutě snížili, jenže to bylo z jejich strany vše. Hosté po hodině hry rychle dvakrát udeřili a byl z toho debakl. Konečnou podobu na 1:7 vstřelil Petr Nečas. (Omlouváme se za prvně chybně uvedeného hráče M. Žaluda pozn. red.)

V příštím kole Žebrák hostí Karlštejn. Neumětely jedou do Březové, která o tomto víkendu měla volno.

 

Report ve spolupráci s panem Sýkorou.



Ohlasy k zápasu


SK Horymír Neumětely
SK Horymír Neumětely: V Žebráku se teď baví fotbalem. Mají za sebou povedenou zimní přípravu, což nám také dokázali. Předčili nás ve všech směrech. Bolestivá zkušenost pro naše A mužstvo.

TJ Spartak TOS Žebrák
Jan Novák, hráč: Pro vývoj zápasu z našeho pohledu byla velice důležitá první branka, kterou krásně uklidil z přímého kopu Martin Žalud ml. (pravděpodobně toho hodně okoukal u svého otce – našeho trenéra). (úsměv) Od té doby se naše hra uklidnila a dovolím si říci, že byla pod naší kontrolou. Postupem času jsme po hezkých akcích přidali do poločasu ještě tři branky a o zápase bylo rozhodnuto. Neumětely, velmi znatelně oslabené o R. Spoustu si nedokázali vytvořit gólové příležitosti. Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí, kteří využili náš nedůraz a nepozornost a dali svůj první a jediný gól zápasu. Od té doby byla opět hra pod naší kontrolou, proběhlo několik střídání a přidali jsme další tři góly. Ten poslední zaznamenal Petr Nečas – musím ho zde napsat – v zápise o utkání mu gól připsán nebyl a vzal mu ho Martin Žalud. Velikostně stejně malý hráči. (úsměv) Na straně Neumětel byl jednoznačně z mého pohledu nejlepší Kuba Laštovička a na druhé straně to byl opět týmový výkon celého Spartaku.



Sestavy


SK Horymír Neumětely
D. Špicl [-] - L. Konopásek [-] , O. Pešta [-] , M. Kocman [-] , J. Kiml [-] (66. R. Klimt [-] ) - V. Bláha [-] , L. Tůma [-] , J. Laštovička [-] , M. Vršecký [-] - J. Šebek [-] (46. J. Barták [-] ) , K. Hejduk [-] -

TJ Spartak TOS Žebrák
L. Kačírek [-] - J. Novák [-] , I. Kučera [-] (60. K. Vajs [-] ) , D. Muller [-] (72. P. Nečas [-] ) - A. Vokáč [-] - J. Lukeš [-] - O. Kuška [-] , T. Pergl [-] (60. A. Procházka [-] ) , L. Vojta [-] (72. J. Calda [-] ) , M. Žalud [-] , T. Kuník [-]

ŽK: 31. L. Konopásek , 72. D. Špicl - 37. L. Vojta , 39. J. Novák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Červenka Martin - PLECITÝ František, FRANC Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Štveráček

Expert: Jan Blažek
Tip experta: výhra hostů

Hosté minulé kolo stáli, a tak budou natěšeni na utkání. Domácí se potýkají s personální krizí. Čekám výhru hostí max. o dvě branky.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů