0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2019 17:00

24.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nymburk v kvalitním zápase prohrál s prvním celkem tabulky


Branky


7

Lídr tabulky z Hostouně si připsal další důležité tři body a udržel si tak čtyřbodový náskok před dotírajícími Zbuzanami. Nymburku se nevyvedl první poločas a soupeři nedokázali vstřelit ani gól.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nevydařený poločas v podání Polabanu

Nymburští fotbalisté nastoupili do zápasu s lídrem velmi opetrně. Bylo jasně znát, že hlavně nechtějí brzy inkasovat. Zvolili ale poněkud opatrnou hru a soupeř měl tak dostatek prostoru kombinovat po celém hřišti, ale narážel u pokutového území Polabanu, kde bylo velmi husto. Hostouň hrála trpělivě a drtila nymburské. Několik nebezpečných šancí pochytal muž v domácí svatyni Adam Malík, ale s blížícím se poločasem tlak sílil.

 

Hostouň se ujala vedení v 39. minutě zásluhou kanonýra Václava Laušmana - 0:1. Než se Nymburk stačil oklepat, na ukazateli už svítil stav 0:2. Těsně před poločasovou pauzou uklidnil favorita svým druhým gólem v rychlém sledu Laušman. Hostouň tak po úvodním dějství vedla zaslouženě o dva góly.

Hostouň si výhru zkušeně pohlídala

Hosté s vědomím pohodlného náskoku ve druhé půli trochu ubrali. Nymburk se tak dostával více do hry a několikrát ohrozil branku soupeře. Nejednalo se však o žádné vyložené brankové příležitosti. Hostouň působila klidně a zaměřila se především na zabezpečenou obranu. Přesto se ale dostali hosté ke dvěma zajímavým příležitostem, které ale nevyřešili dobře.

 

V závěru v 88. minutě po pěkné akci pečetil výhru Jiří Kabele - 0:3. Hostouň tak uhrála další důležité tři body v boji o postup do ČFL. Nymburk bude muset body potřebné pro oddálení se od sestupových vod uhrát v jiných zápasech. Promarněná první půle je tentokrát stála body.



Ohlasy k zápasu


SK Polaban Nymburk
Jan Buryán - trenér: "Soupeř ukázal kvalitu a svou zkušenost. Hráli jsme v oslabené sestavě. První půli jsme prospali a měli jsme zbytečný respekt. Druhou půli jsme se zlepšili a soupeře potrápili. Ale neměli jsme potřebnou kvalitu ve vápně. Hostouň si zápas pohlídala a nehnala se nikam dopředu."

Sokol Hostouň
Lukáš Horníček - vedoucí mužstva: "Podali jsme jeden u nejlepších výkonů na jaře. První poločas byl jasně v naší režii. V druhém se Nymburk zlepšil, ale my jsme hrozili z brejků a vypracovali si dvě tutovky. Jsme spokojeni s výsledkem a důležitými třemi body. Byl to jeden z nejklidnějších zápasů jara."



Sestavy


SK Polaban Nymburk
A. Malík [-] - T. Vobořil [-] , M. Dudla [-] , M. Bohdan [-] , M. Čuřík [-] , V. Herčík [-] (57. M. Korec [-] ) , M. Daněk [-] (84. P. Müller [-] ) , P. Hobík [-] (74. T. Veselý [-] ) , M. Škarecký [-] , R. Novotný [-] , M. Kotek [-]

Sokol Hostouň
P. Czehowsky [-] - D. Věchtík [-] (74. M. Vojtěšek [-] ) , V. Laušman [-] , J. Kabele [-] , K. Kulhavý [-] , T. Marek [-] , L. Vegricht [-] (84. O. Křižka [-] ) , K. Charvát [-] , P. Trapp [-] , R. Dosoudil [-] , M. Vašák [-]

ŽK: 53. M. Daněk , 55. M. Bohdan , 88. M. Kotek - 46. V. Laušman , 57. P. Trapp , 88. R. Dosoudil .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Kvaček Jan - ŠIMEK Zdeněk, RAPLÍK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
František Moláček

Expert: Jakub Černík
Tip experta: výhra hostů

"Lídra z Hostouně nečeká úplně lehký zápas, nicméně tři body si z Nymburka odveze."

Tip: výhra hostů