1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 10:15

23.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o záchranu zvládl skvěle Ostrov


Branky


9

Velmi důležité utkání z pohledu obou celků se odehrálo v Rakovníku, kde na sebe narazil místní Tatran a hostující FK Ostrov. Oba celky bojují o záchranu a o motivaci tak měly postaráno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Hned od prvního hvizdu sudího bylo znát, že hosté si přijeli jednoznačně pro tři body a do zápasu vstoupili velmi aktivně. Ostrov byl silný na míči a vytrvale kombinoval na polovině soupeře. Jen šance zatím k vidění nebyly. Ostrov měl optickou převahu, ale jen po vápno. Jako první se zastřelovali domácí, ale Rothe svojí střelou mířil nad.

 

Ostrov postupem času stále více tlačil na pilu a výsledkem byla nejrve tutovka, kterou famózně vytáhl brankář Tatranu Petr Kabele. O pár minut později už ale byl k vidění první vstřelený gól. V 39. minutě se po rohovém kopu prosadil nikým nehlídaný František Nedbalý - 0:1. S domácími mohlo být záhy ještě hůř, ale Jakub Vrba netrefil po centru odkrytou branku.

 

Nutno říci, že domací tým neodehrál první půli podle představ. Do kabin se ale nakonec odcházelo za nerozhodného stavu. Povedenou akci dotáhli domácí do konce v 44. minutě. Rothe míč naservíroval do úniku pro Omovieho a ten si věděl rady. Rutinérsky obešel brankáře a vyrovnal. Rakovník tak nakonec z první půle vytěžil maximum.

Ostrov ovládl druhou půli

Vstup do druhého dějství opět zachytili lépe fotbalisté Ostrova. Rychlý a kombinanční fotbal činil domácím značné problémy. Ostrov začal získavat pevnou půdu pod nohama. V 54. minutě šli také do vedení. Odražený míč napálil nekompromisně do branky Jakub Vrba - 1:2.

 

Rakovník tento inkasovaný gól nepovzbudil k větší aktivitě, naopak v tlaku pokračovali hosté. V 72. minutě bylo hotovo. Ideální centr naservíroval Lukáš Jankovský na hlavu Františka Nedbalého, pro kterého nebyl problém hlavou skórovat.

 

Domácí brankář Petr Kabele byl jednoznačně nejlepším hráčem v domácím dresu. Jen jeho skvělé zákroky držely ve hře domácí celek. Šance hostů se množily, ale končily právě na brankáři Tatranu.

 

V závěru se přeci jen mohl Rakovník dočkat snížení, ale Junek hlavou trefil jen břevno.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Rakovník
David Svoboda - sekretář: "Soupeř byl ve všech ohledech lepší. Hráli jsme proti nejlepšímu soupeři na jaře. Zaostávali jsme v každé činnosti. Vítězství Ostrova je zasloužené, zahráli opravdu dobře."




Sestavy


TJ Tatran Rakovník
P. Kabele [-] - D. Novák [-] (68. P. Junek [-] ) , V. Hradecký [-] , P. Vecka [-] , S. Mařík [-] , T. Rothe [-] (57. A. Nesládek [-] ) , P. Kučera [-] (88. L. Dolák [-] ) , M. Verner [-] (84. M. Ryška [-] ) , J. Bredler [-] , K. Omovie [-] , A. Vrána [-]

FK Ostrov
M. Süttö [-] - O. Nýber [-] , Z. Vondráček [-] , J. Vrba [-] (88. J. Kostka [-] ) , M. Rašman [-] , F. Nedbalý [-] (90. J. Toth [-] ) , M. Matoušek [-] , M. Kobera [-] , J. Dušek [-] , L. Jankovský [-] (84. L. Plos [-] ) , J. Janda [-] (63. J. Horváth [-] )

ŽK: 19. D. Novák , 64. A. Nesládek , 66. P. Vecka , 87. S. Mařík , 87. J. Bredler - 25. M. Rašman , 56. J. Dušek , 87. F. Nedbalý .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šlapák František - ŠTRINCL Pavel, CIHLÁŘ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

František Moláček

Expert: Josef Strnad
Tip experta: výhra domácích

"Rakovník v posledních zápasech hraje slušně. Proti Ostrovu dokáže vyhrát."

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích