1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 16:30

19.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase dvou bezchybných obran branka nepadla


Branky


9

V zápase dominovaly obrany nad útoky. Několik šancí k vidění bylo, ale zádná v nich se neujala. Ostrá tak neinkasovala už tři utkání v řadě. Zápas nakonec musely rozhodnout pokutové kopy. Utkání v Ostré sledovala velmi šlušná návštěva, dorazilo 320 diváků. Jedná se o nejvyšší návštěvu 19. kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brandýs své příležitosti nedotáhl do konce

Hosté pozvbuzeni sérií tří vyhraných zápasů v řadě vstoupili do zápasu aktivněji. Měli územní převahu a vytvářeli si i slibné šance. V 8. minutě se zastřeloval Martin Kubeš, ale jeho pokus se mezi tři tyče nevešel. Kubeš hýřil pohybem a o několik minut později se dostal až do blízkosti brankáře Kellera, ale ten ho vychytal.

 

Skoré se mohlo měnit ve 24. minutě, to když se k zakončení dostal Michal Dosoudil, ale ani on brankáře Ostré Martina Kellera neprostřelil. Domácí Ostrá si o několik okamžiků později vypracovala velmi slibnou šanci, ale trestný kop minul branku Brandýsa. 

 

Do konce poločasu se už žádná akce neujala a tak se oba týmy rozešly za stavu 0:0. Více brankových příležitostí měl hostující Brandýs, ale chyběl klid v koncovce a přesnost.

Převaha Ostré ke gólu nevedla

Domácí fotbalisté se po pauze zlepšili. Přidali na tempu hry a dostávali se více na polovinu Brandýsa. Hosté se však pozorně bránili. Jejich obrana dirigovaná Miroslavem Balounem, který podal velmi zodpovědný výkon, pracovala velmi kompaktně. Ostrá tak hledala skulinky v defentivě Brandýsa jen stěží.

 

Domácí fotbalisté se v průběhu druhé půle do vyloženě šance nedostali a ani centrované míče kýžený gól nepřinesly. Utkání dvou skvěle hrajících obran tak musely rozhodnout pokutové kopy, ve kterých byli šťastnější domácí. Ostrá si tak připsala bonusový bod a z posledních třech zápasů má na kontě 7 bodů a 0 inkasovaných branek.



Ohlasy k zápasu



FK Brandýs nad Labem
Petr Špaček - člen výboru: "První poločas jsme byli lepším celkem a vytvořili si několik šancí, ale všechny pochytal domácí brankář. Ve druhém poločase jsme se k míči moc nedostali a když už ano, tak jsme ho na kopačkách moc dlouho neudrželi. Remíza je asi zasloužený výsledek pro obě mužstva, i když šance, jaké jsme měli v prvním poločase, musíme proměňovat. V rozstřelu pak byli šťastnější domácí a vybojovali dva body."



Sestavy


Sportovní sdružení Ostrá
M. Keller [-] - M. Hošťálek [-] (66. V. Pečínka [-] ) , D. Poběrežský [-] , J. Řezníček [-] (80. M. Novotný [-] ) , T. Moudrý [-] , M. Horák [-] , P. Vobořil [-] , K. Mareš [-] , M. Bodlák [-] , J. Kamlach [-] (46. D. Hudec [-] ) , B. Tvrzník [-]

FK Brandýs nad Labem
J. Janáček [-] - J. Reichert [-] , M. Baloun [-] , M. Stross [-] - M. Dosoudil [-] , M. Kubeš [-] , D. Folwarczny [-] , F. Braborec [-] , J. Prokop [-] - F. Klíma [-] , M. Kovařík [-] (74. O. Hamada [-] ) -

Počet diváků: 320. Rozhodčí: Matyš Jakub - URBAN Michal, ŠVAGR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

František Moláček

Expert: Jan Bartoň
Tip experta: výhra domácích

"Podle mě dojde k překvapení. Ostrá vydoluje cenné tři body."

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů