5:1
(4:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 16:00

20.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebelovice doma jasně zvítězily


Branky


4. J. Buček , 17. J. Buček , 19. R. Jurka , 38. J. Buček , 66. M. Šmíd - 28. R. Šoukal
11

Jednoznačnou výhru zaznamenaly domácí Třebelovice proti poslednímu týmu tabulky TJ Sokol Pyšel 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Jakub Buček zaznamenal hattrick

Do Třebelovic přijela Pyšel, která ve šlágru kola v zápase o udržení nezvládl v domácím prostředí uhrát proti Hornímu Újezdu ani bod a zkomplikoval si boj o udržení Okresního přeboru. Ani Třebelovice nemohly slavit, když prohrály na půdě vedoucí Třebíče 4:0. Na podzim zvítězily Třebelovice na půdě Pyšelu 3:2. Domácí Třebelovice přivítali v rámci 20.kola Okresního přeboru poslední celek tabulky Pyšel. Klid domácím do utkání dal Jakub Buček, který se trefil již ve 4. minutě - 1:0. Domácí se poměrně lehce dostávali do gólových příležitostí, ale velmi špatná koncovka znamenala pouze 4 branky do poločasové přestávky. O jednu branku se postaral Radim Kůrka a o další dvě Jakub Buček, čímž zaznamenal již po půlhodině zápasu hattrick. Hostujicí hrací Pyšele se také dostávali do nadějný šancí, ale skvělý Nesiba nestačil pouze na krásnou střelu z 20 metrů Radka Šoukala. Domácí tak v pohodě zvládli první půli a bezpečná vedení 4:1 dávala téměř stoprocentní jistotu na výhru v zápase. 

 

 

Domácí si výhru pohlídali

Ve druhé půli se obraz hry nezměnil. Domácí se poměrně lehce dostáváli před hostující branku, ale mezi střelce se dokázal zapsat pouze Michal Šmíd, který si připsal první branku po návratu z HFK Třebíč. Nemohoucnost v zakončení Máci, Rakušana a Skoumala tak znamenala pouze vítězství 5:1 pro domácí. Pyšelu se naopak vzdaluje záchrana v soutěži. 



Ohlasy k zápasu


TJ Třebelovice
Máca Marek, hráč a trenér: Od první minuty jsme byli jasně lepším týmem. Dokázali jsme si vytvořit mnoho gólových příležitostí a skóre zápasu mohlo být mnohem větší. Musíme zapracovat na koncovce, jinak nás to může v jiných zápasech mrzet.

TJ Sokol Pyšel
Tůma Ondřej, hráč: Ohlas: Domácí byli lepším týmem. My se stále trápíme v koncovce. Máme spoustu šancí, které neproměníme.



Sestavy


TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - J. Buček [-] (68. O. Jurka [-] ) , D. Janíček [-] (78. T. Brychta [-] ) , M. Máca [-] , M. Šmíd [-] , S. Michal [-] , D. Vala [-] (46. K. Skoumal [-] ) , J. Rakušan [-] (74. V. Dobrozenský [-] ) , J. Jurka [-] , M. Kabelka [-] , R. Jurka [-]

TJ Sokol Pyšel
L. Teplý [-] - F. Dvořák [-] (78. O. Adam [-] ) , L. Hadraba [-] , D. Šubert [-] , O. Tůma [-] , R. Kurečka [-] , J. Tůma [-] (74. D. Pištora [-] ) , D. Šabacký [-] , L. Tůma [-] , L. Šoukal [-] (46. R. Nováček [-] ) , R. Šoukal [-]

ŽK: 60. O. Tůma , 63. R. Šoukal .
Hráči zápasu: J. Buček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KŘEN Filip - VÍDENSKÝ Bohumil, JÁN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

V tomto zápase je jasným favoritem domácí celek z Třebelovic a střelecký se prosadí kanonýr Mára.

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích