0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2019 15:30

17.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Moravci gól nepadl


Branky


17

Souboj dvou týmů z druhé poloviny tabulky skončil bezbrankovou remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí neproměnili tutovku

Hosté nastoupili posíleni o dva v minulém kole vykartované hráče. Domácí naopak chtěli odčinit předchozí porážku z Želetavy. Tak na svého soupeře vlétli a hned v úvodu se při vyložené šanci domácích musel vyznamenat právě jeden z navrátilců do hostující sestavy - brankář Tomáš Laš. Domácí se prezentovali důraznou hrou a rychlým přechodem do útoku, obrana Rapotic ale byla připravena.

Také hosté se dostávali do šancí

Do šancí se dostávali i hosté, jenže každá další šance více a více potvrzovala jarní střeleckou mizérii. Na podzim jeden z nejvíce střelecky aktivních týmů v soutěži totiž na jaře v předchozích dvou zápasech nevstřelil branku. A nakonec ji nevstřelil ani v tom třetím a o body se museli s Moravcem dělit. Rapotice čekají na branku v soutěžním zápase již 331 minut, naposled skórovali v posledním podzimním zápase z penalty.



Ohlasy k zápasu



FC Rapotice
Aleš Kolařík, vedoucí mužstva: V úvodu jsme přežili první tutovku domácích, kdy nás podržel brankář Laš. Soupeř hrál důrazný a urputný fotbal s rychlým přechodem do útoku, na což jsme však byli připraveni. Na jaře se trápíme v koncovce, což se projevilo i v Moravci, kde jsme si vytvořili dostatek šancí hlavně ve druhé půli, ale ani jednu jsme neproměnili. Přesto si myslím, že remíza byla nakonec zasloužená, i když bod je ziskem spíše pro domácí.



Sestavy


TJ Moravec
R. Lisý [-] - P. Štěpánek [-] , M. Černý [-] , J. Jakeš [-] , J. Kachlík [-] (24. P. Kudiovský [-] ) , P. Červinka [-] , T. Smolík [-] , P. Juračka [-] , T. Toufar [-] (70. M. Ondráček [-] ) , P. Černý [-] , F. Kudiovský [-]

FC Rapotice
T. Laš [-] - M. Laš [-] , J. Matoušek [-] , Z. Mucha [-] , M. Sobotka [-] , M. Němec [-] , R. Stér [-] , R. Valsa [-] , M. Dobeš [-] (73. J. Dvořáček [-] ) , T. Švarc [-] , P. Sobotka [-]

ŽK: 65. P. Černý , 67. T. Toufar - 86. M. Sobotka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: MASOPUST Václav - HOLUB Miroslav, LICEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Daniel Procházka

Expert: Jan Pecka
Tip experta: výhra domácích

V Moravci se nevyhrává snadno a pocítí to i Rapotice, které těsně prohrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Moravec měl velmi dobrý vstup do jarní části, když vyhráli doma s Třebíčí. V Moravci se hraje špatně, a proto tipuji těsnou výhru domácích 2:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza