Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 17:00

21.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


4
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Sestavy


TJ Baník Žacléř
D. Volhejn [-] - L. Vít [-] , R. Kovačík [-] , J. Těžký [-] , M. Fidranský [-] (72. T. Hošek [-] ) , D. Gottwald [-] (60. M. Gajdoš [-] ) , P. Ondráško [-] , R. Schneider [-] , J. Mádle [-] , M. Těžký [-] , V. Herman [-]

TJ Lánov
L. Tuček [-] - J. Havránek [-] , J. Škoda [-] (80. M. Tringela [-] ) , J. Procházka [-] , M. Průžinec [-] , P. Horák [-] , P. Mencl [-] , V. Erben [-] , M. Mašek [-] , J. Janda [-] , J. Hartig [-]

ŽK: 87. M. Gajdoš - 32. P. Horák , 38. M. Průžinec , 42. J. Škoda , 86. J. Havránek .
Počet diváků: 92. Rozhodčí: PETRŮ Josef - TĚŽKÝ Matěj (N), VONDRÁK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
13. 5. 2019 13:08
OFS Trutnov:Po hrůzostrašné chybě v rozehrávce dárkem nepohrdl Havránek 0:1. V obrovských šancích sami před golmanem selhali Fidranský, Vít a Kovačík a přišel další trest, nádhernou ranou z poloviny hřiště přehodil gólmana opět Havránek. Baník do poločasu vyrovnal. Kolmici za obranu využil Kovačík a poté byl po dalším brejku podražen Ondráško a penaltu proměnil Kovačík. Po změně stran Zakončil kombinaci Fidranský a rozhodl o třech bodech pro Baník. Utkání skončilo tak jak začalo, přehlídkou neproměněných šancí. Celkové shrnutí na šance 15:1, na góly 3:2, hosté si rozhodně nezaslouží být poslední v tabulce.
12. 5. 2019 10:33
V sobotním zápase nastoupilo torzo hráčů kteří byli k dispozici.Polovina základu chyběla z různých důvodů,zaměstnání,zranění.Na hře to bylo znát,v 15.min 0:2. První branka hostů byla parádní,druhá branka padla po hrubé chybě domácího brankaře.Potom začal hrát Baník.Drtivý tlak mladíků vyustil v hromadu tutových příležitostí,břevna a tyče tam snad drnčí i dnes,činil se i brankař hostí který v těch zmatcích vynikal.Do konce poločasu Baník skore srovna díky Romanu Kovačíkovi,pěkná branka a penalta.Hosté poločas přežili díky asi špatně nazutých kopačkách domácích.Diváci nevěřili svým očím co se dá nedat!!!
Druhý poločas se nesl ve znamení dobývání tvrze Lánovských chasníků kteří to kosili hlava nehlava.Jen díky benevolenci rozhodčího dohráli bez vyloučení i když některé zákroky byly na kriminál.Vítěznou branku vstřelil rychlonohý Fidranský který si moc nezahrál,víceméně pořád ležel po divokých faulech hostů.Snaha a vůle po vítězství se projevila i u zbytku mužstva a utkání dohráli za tři body.Jasný postup to ještě není.K postupu stačí si uhrát jeden bod v posledních pěti kolech.Čekají nás ti nejlepší z popředí tabulky.Bude to náročné,třeba příští kolo v Rudníku který nadělil Bukám osm kousků u nich doma.
Fanoušek, Zpravodaj, Fotograf - Sokol Vítězná | Královéhradecký | Trutnov

Tip: výhra domácích

Lídr soutěže by určitě neměl klopýtnout s posledním, bylo by to velké překvapení.

Tip: výhra domácích