P. Langer 47. (p.)
M. Kříž 76.
2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 17:00

19.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Borovany si důležité body k záchraně s Římovem rozdělily


Branky


47. P. Langer (p.) , 76. M. Kříž - 4. J. Martiš , 73. P. Maršán
16

Mužstvo z Borovan přivítalo v 19. kole OP na svém hřiští soupeře z Římova v důležitém souboji o záchranářské body pro udržení soutěže i pro další ročník. Tabulkově si před zápasem mužstva stála následovně - Borovany 11. místo a 19 bodů x Římov 14. místo a 11 bodů. Vzájemný podzimní duel skončil na hřišti Římova po divoké přestřelce remízovým výsledkem 4:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v úvodu zápasu padla jediná branka poločasu

Utkání začali lépe hostující hráči z Římova, když z první šance již ve 4. minutě poslal hosty do vedení po rychlé přímočaré akci Jiří Martiš, který se dostal k zakončení ze strany a nedal tvrdou střelou k tyči brankářovi domácích šanci - 0:1. Chvilku předtím byl rozhodčí J. Feitl vcelku shovívavý při zákroku P. Maršíka, který zezadu fauloval přes kotníky A. Piláta a udělil milosrdně pouze žlutou kartu hostujícímu hráči. Další průběh první půle nabídl šance především na straně hostujícího celku, ale ty končily nepřesným zakončením nebo si s nimi poradil výborně chytající domácí brankář V. Knechtl. Domácí se v prvním poločase do velké šance víceméně nedostali a tak se šlo do kabin za stavu 0:1 pro mužstvo z Římova.

Domácím se dařilo dotahovat až do remízového závěru

Domácí hráči se dočkali srovnání hned v úvodu druhého poločasu ve 47. minutě, když po faulu ve vápně na domácího útočníka D. Babku vyrovnal Petr Langer z pokutového kopu - 1:1. Domácí poté převzali iniciativu a míč měli více ve své moci, ale od 60. minuty si zase začali vytvářet šance především hosté a v 73. minutě se opět dostali do vedení, když  Petr Maršán dorazil zblokovanou střelu za záda domácího brankáře - 1:2. Hosté ale udrželi vedení jen pár minut, první akce domácích po rozehrání přinesla únik dvěma protihráčům D. Babky, následoval centrovaný míč, který zužitkoval ve vyrovnávací branku z malého vápna Miloš Kříž - 2:2. Závěr utkání nabídl ještě několik šancí, ale další branka již nepadla.



Ohlasy k zápasu


FK Calofrig Borovany
Milan Plachta ( trenér ): Soupeř dnes přijel s několika uzdravenými hráči a musím uznat, že to bylo znát a odehráli velmi dobrý zápas. Naši kluci hrají stále v takové té fotbalové křeči a za bod jsme dnes opravdu rádi. I když bojovali, sportovně musím uznat, že soupeř byl fotbalovější.

TJ Sokol Římov
Pavel Crkva ( hráč ): Bylo to vyrovnané utkání, i když vyložených šancí jsme měli více, ale pokud dvakrát vedete, tak je bod málo.



Sestavy


FK Calofrig Borovany
V. Knechtl [-] - M. Račák [-] , A. Fencl [-] , B. Němec [-] , D. Langer [-] - J. Čermák [-] , R. Chrástka [-] , F. Faktor [-] , P. Langer [-] - A. Pilát [-] , D. Babka [-] -

TJ Sokol Římov
M. Bauer [-] - P. Crkva [-] , P. Havlíček [-] , P. Žáček [-] , M. Pečenka [-] , J. Martiš [-] , F. Šmíd [-] , M. Koupal [-] , F. Kukačka [-] , P. Maršán [-] , L. Froněk [-]

ŽK: 2. P. Maršík , 51. L. Froněk .
Místo: Borovany. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Feitl Jaroslav - BRÁZDA Petr (N), FUXA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Josef Dvořák
Tip experta: výhra domácích

Na venkovních hřištích to není sice úplně ono, ale doma dokáží Borovany bodovat naplno.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích