2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2019 15:00

22.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Lokomotivy ČB "B" porazila se štěstím Římov


Branky


17

Na hřiště Lokomotivy ČB "B" přijel bojovat o další důležité zachranné body tým z Římova. Domácí hráči do jarní části vstoupili velmi dobře a získávali cenné body, ale posledních 5 duelů nedokázali své soupeře ani jednou porazit a formou tedy příliš neoplývají. Naopak hosté po rozpačitém začátku jara bodovali v posledních 4 utkáních a vrátili se zpět do bojů o záchranu v OP. Poslední dva zápasy dokonce bodovali římovští hráči naplno. Podzimní zápas skončil na hřišti Římova nerozhodně 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle vyrovnaně

Dnešní zápas byl oboustranně vyrovnaný, ale hosté z Římova byli hned z prvního útoku nebezpečnější a v 19. minutě po špatné rozehrávce brankáře R. Štěpánka skóroval do prázdné brany Jakub Daniel - 0:1. Domácím se ale takřka záhy povedlo po pěkné souhře vyrovnat ve 28. minutě, když po přihrávce T. Choutky se trefil do černého střelou k tyči Štěpán Sahan - 1:1. První půli pak už byly pouze náznaky šancí, které gólem neskončily.

Vítězný gól domácích hráčů

Do druhého poločas hosté nastoupili aktivněji a byli lepším týmem, který se hnal za vedoucí branku. Jak už tomu ale tak bývá, z vedoucího gólu se v 56. minutě radovali domácí hráči. Stalo se tak po jedné velmi povedené a pohledné akci, když po krásné kombinaci tří domácích hráčů hostujícího brankáře P. Nováka prostřelil Pavel Kříž a vsítil tak rozhodující a nakonec i vítěznou branku celého zápasu - 2:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva ČB B
Jonáš Zýka ( hráč ): My jsme si vítězství nezasloužili, ale bojovností a se štěstím jsme jej nakonec udrželi.




Sestavy


TJ Lokomotiva ČB B
R. Štěpánek [-] - P. Kříž [-] , S. Smrž [-] , J. Růžička [-] , Z. Gregor [-] , J. Weinreb [-] , V. Mareš [-] , P. Liška [-] , T. Kadlec [-] , Š. Sahan [-] , J. Zýka [-]

TJ Sokol Římov
P. Novák [-] - D. Weber [-] , J. Daniel [-] , P. Havlíček [-] , P. Žáček [-] , M. Pečenka [-] , J. Martiš [-] , M. Koupal [-] , F. Kukačka [-] , P. Maršán [-] , L. Froněk [-]

ŽK: 9. P. Kříž , 48. P. Liška - 6. P. Maršík , 11. M. Pečenka .
Hráči zápasu: R. Štěpánek , J. Růžička , Š. Sahan .
Místo: Lokomotiva ČB. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Knotek Václav - BOBEK Petr (N), KORCH Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Kubát

Expert: Filip FAKTOR
Tip experta: výhra hostů

Lokotce se v posledních zápasech úplně nedaří, kdežto Římov se boje o záchranu nevzdává a začínají sbírat cenné body. Dávám proto na hosty.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích