Úsilné zaslouženě bere 3 body za domácí výhru nad Hlubokou "B"


Branky


49. J. Jeremiáš , 85. J. Čada (p.) , 87. P. Vazač - 58. K. Štabrňák
23

Domácí celek SK Úsilné přivítalo na svém hřišti tým TJ Hluboká nad Vltavou "B" a chtěli hostům oplatit porážku z podzimu, kde Hluboká předvedla famózní výkon a zaslouženě brala tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branky se diváci nedočkali

První poločas začali aktivněji hosté, kdy v první části zápasu, měli míč častěji na svých kopačkách a kontrolovali tempo hry. Domácí obrana však byla pozorná a útoky domácího celku hrozily spíše z protiútoků. Oba týmy držely ve hře pozorné obrany i výkony brankářů, a tak po několika neproměněných šancích obou celků, byl stav po poločase nerozhodný 0:0. 

Po půlce to tam začalo domácím padat

Druhý poločas začal lépe pro domácí. Už ve 49. minutě se k odraženému míči za vápnem dostal Jan Jeremiáš a z první poslal balón za brankářova záda - 1:0. Byla to premiéra na domácí půdě pro tohoto mladého útočníka a vyšla mu náramně. O deset minut později bylo ale vyrovnáno. Hosté zahrozili v 58. minutě z přímého kopu ze střední vzdálenosti a domácí brankář R. Novák míč pouze vyboxoval před sebe na vápno, kde číhal hostující Karel Štabrňák a technicky obstřelil domácího brankáře - 1:1. Domácí celek obdržený gól nakopl, začal hrát aktivněji a využíval chyb hostů. Šance P. Vazače, J. Čady a J. Jeremiáše byly nevyužity. Až v 85. minutě průniková přihrávka domácího J. Čady z hranice vápna našla nabíhajícího D. Kokrmenta, který první příležitost neproměnil, ale následně byl v pokutovém území faulován. Následoval tedy pokutový kop, kterého se zhostil domácí kapitán Jakub Čada a nemýlil se - 2:1. Obrana hostů po tomto gólu přestala úplně hrát. Bojovností J. Jeremiáše, kombinací D. Kokrmenta - P. Kašeho a zakončením Petra Vazače, zvýšilo Úsilné v 87. minutě vedení na 3:1. Domácí už zápas kontrolovali a v poklidu ho dohráli. Vítězství 3:1 na domácí půdě bylo zasloužené.



Ohlasy k zápasu


Úsilné
Petr Vazač ( hráč ): Dnes jsme konečně hráli fotbal a zaslouženě vyhráli.Na všech postech to bylo parádně odehrané a vycházela nám i kombinace. Mohli jsme vést už v první půli, ve které sice měl soupeř možná herně trochu navrch, ale byli jsme v určitých momentech zbrklí. Druhá půle už byla lepší a dokázali jsme se i prosadit. Hodně pomohl výkon Petra Kašeho, kterého to dnes už taky bavilo :-) a ovládl střed hřiště. Celkově to byl pohledný fotbal z obou stran.




Místo: Úsilné. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Feitl Jaroslav - KAPINUS Milan (N), POVIŠER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
7. 4. 2019 20:33
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Kubát

Expert: Jakub SLAVÍK
Tip experta: výhra hostů

Hluboká bude chtít odčinit zaváhání z posledního zápasu. I když to nebude proti domácím nic jednoduchého, tři body si odvezou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů