3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 16:30

16.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zliv si připsala první jarní 3 body proti leaderovi tabulky z Olešníku "B"/Temelínu


Branky


22

Při krásném sobotním odpoledni se na hřišti ve Zlivi odehrál zajímavý duel mezi domácím týmem a průběžně prvním mužstvem tabulky Olešníkem "B"/Temelínem. Na podzim se tyto týmy rozešly smírně. Tentokrát byli oslabeni jak domácí, v důsledku větší marodky, tak ale i hosté, kteří nemohli využít pomoci hráčů, kteří ve stejný čas nastoupili za A-tým v domácím zápase s Čimelicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už v první půli domácí odskočili o dvě branky

Od první minuty zápasu byl domácí tým o něco lepší jak hosté. Hned ve 3. minutě vyslal do samostatného úniku M. Maňhal svého spoluhráče T. Kučeru, jenž místo jednoduššího zakončení podél brankáře O. Cihly zvolil kličku, ale míč mu ke smůle domácích odskočil do zámezí. Ve 29. minutě domácí podnikli průnik do vápna, kdy následovala přízemní přihrávka podél brankáře na zadní tyč, kde už číhal J. Slavík a neměl problém uklidit balón do sítě - 1:0. Co nevyšlo domácím hráčům na začátku zápasu, zopakovali si v 36. minutě. M. Maňhal vyslal opět do samostatného úniku T. Kučeru, jenž už s touhle příležitostí tentokrát naložil mnohem lépe a střelou podél brankáře navýšil domácím vedení - 2:0. Protože si domácí ani hosté už nevytvořili žádnou vyloženější šanci, při tomto stavu šly oba týmy do kabin.

Ani rychle vstřelená branka hosty v jízdě za dalšími body nenastartovala

Hned ve 47. minutě předvedl nádhernou individuální akci hostující záložník L. Říha, když od postranní čáry neatakován prošel mezi čtyřmi hráči domácího týmu a podél brankáře J. Remty vrátil hosty zpět do hry - 2:1. I přestože průběh zápasu ze strany domácích připomínal jejich duel z minulého týdne, kdy po půli vedli v Horní Stropnici 2:0, hráči měli nejspíš v hlavách, jak nakonec také zápas a druhý poločas dopadl a očividně se neponaučili. Nejspíš i proto přišel po obdržené brance útlum v domácí hře a zlivští se dostávali pomalu pod tlak hostujícího týmu. I přes náznaky šancí se ale temelínští nedokázali prosadit další brankou a tak jako blesk z čistého nebe přišla branka domácího týmu. V 74. minutě se k přímému kopu za vápnem postavil domácí střelec J. Slavík a sluncem oslněného brankáře O. Cihlu krásnou ranou pod břevno pokořil - 3:1. Poté už domácí hru opět kontrolovali a v klidu dohráli do vítězného konce.



Ohlasy k zápasu


SK Zliv
Martin Tesař ( trenér ): Po 3. kole konečně 3 body, což je super, ale byly spíše vydřený a do ideálu či podzimní formy daleko. Nastoupili jsme s 6 dorostenci v důsledku větší marodky, z čehož jsem měl před zápasem trošku obavy, které se naštěstí nenaplnily a mladí kluci makali. Směrem dopředu naše hra není špatná, ale máme bohužel problémy v obranné řadě, kde jsme zatím všechny jarní zápasy odehráli v jiném složení, což není ideální.

FK Olešník B / Temelín
Miroslav Tressl ( hráč ): Čekal nás soupeř s velmi dobrou obranou a to se ukázalo. Nedokázali jsme si vytvořit pořádnou šanci, a když už jsme se do nějaké dostali, tak jsme nedokázali ani trefit bránu. Naopak domácí hráli na brejky a to se jim dařilo.



Sestavy


SK Zliv
J. Remta [-] - R. Hanzal [-] , J. Zrun [-] , T. Kučera [-] , O. Šťastný [-] , M. Fürst [-] , J. Čejka [-] , J. Slavík [-] , M. Maňhal [-] , R. Nečas [-] , J. Ťupa [-]

FK Olešník B / Temelín
O. Cihla [-] - M. Gutwirth [-] , M. Tressl [-] , J. Kříž [-] , D. Szep [-] , M. Jaroš [-] , L. Říha [-] , Z. Vařák [-] , V. Havlíček [-] , P. Mach [-] , T. Volf [-]

ŽK: 32. J. Zrun , 69. R. Nečas , 82. T. Kučera - 14. J. Kříž .
Hráči zápasu: J. Slavík , M. Maňhal - L. Říha .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: SKVAŠÍK Pavel - JINDRLE Karel (N), BERÁNEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Kubát

Expert: Jakub SLAVÍK
Tip experta: výhra domácích

I když to byl ve Stropnici zápas dvou rozdílných poločasů, dokázali jsme si, že pokud budeme hrát tu svojí hru, budeme běhat a budeme aktivní, tak je v našich silách potrápit každý tým v této soutěži. Věřím že se nám povede vstoupit do zápasu a získáme tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů