R. Janoušek 80. (p.)
J. Hekrdla 89.
2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2019 15:00

14.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týmy z čela tabulky Olešníku B / Temelínu a Srubce si body rozdělily


Branky


80. R. Janoušek (p.) , 89. J. Hekrdla - 13. M. Tressl , 84. R. Štos
19

Tak jak skončila podzimní část, ve stejném duchu započalo jarní pokračování okresního přeboru Českobudějovicka, když se utkala mužstva z prvních dvou míst tabulky. Dal se tedy čekat zajímavý souboj, protože hosté ze Srubce měli svému soupeři co vracet, když poslední vzájemný duel skončil vítězstvím Olešníku B/Temelínu v poměru 5:2. Jen dodáme, že titulek je zkreslující a ve skutečnosti bylo v tomto utkání domácím mužstvem rezerva Olešníku, tudíž se zápas odehrál na hřišti v Temelíně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější domácí rezerva Olešníku se dostala do těsného vedení

Kvalitu zápasu od začátku ovlivnil fakt, že se hrálo první jarní kolo a moc fotbalových lahůdek nenabídl. Hostující hráči si v prvních deseti minutách vytvořili tři náznaky šancí, ale to bylo v průběhu prvního poločasu vše. Naopak domácí celek se už ve 13. minutě dostal do vedení, když po dlouhém autu do vápna se dostal k zakončení Z. Vařák a jeho odraženou střelu dorazil do odkryté branky pohotově M. Tressl - 1:0. Domácí hráči diktovali v průběhu prvního poločasu tempo hry a byli více u balonu. Ve 44. minutě měli domácí dokonce příležitost zahrávat pokutový kop, ale M. Tressl s touto příležitostí naložil prachbídně a míč kopnul vedle branky.

Srubec svou bojovností získal bod v poslední minutě zápasu

Druhý poločas byl ze strany hostujících hráčů ze Srubce už mnohem lepší a zaslouženě se nakonec v 80. minutě z penalty po faulu na P. Kalinu dočkali vyrovnání, když se k její exekuci postavil zkušený R. Janoušek a srovnal na 1:1. Temelínští ovšem nesložili zbraně a v 84. minutě po chybě hostujícího hráče D. Budějckého vybojoval míč M. Tressl, poté našel přihrávkou na penaltě svého spoluhráče R. Štose, jenž domácí tým opět poslal do vedení - 2:1. Hosté přesto bojovali až do konce a odměnou jim byl gól minutu před koncem. V 89. minutě standardní situaci z cca 40 metrů rozehráhl J. Mužík do vápna domácích a neobsazený kapitán Srubce J. Hekrdla hlavou krásně zakončil na zadní tyč, čímž rozhodl o konečném remízovém stavu utkání - 2:2. V 90. minutě byl poté ještě po druhé žluté kartě v zápase vyloučen domácí hráč Michal Jaroš.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Srubec
René Janoušek ( hráč ): Za mě remíza spravedlivá. Soupeř byl lepší první poločas a neproměnil pokutový kop do šatny, což nám dalo naději na bodový zisk. Po změně stran už to bylo z naší strany trochu lepší. Zápas moc krásy nenabídl, ale bod z hřiště Temelína bereme.

FK Olešník B / Temelín
Miroslav Tressl ( hráč ): I bez tréninku jsme vstoupili do zápasu celkem dost aktivně, hosté sice měli pár šancí, ale první poločas patřil zaslouženě nám. Druhá půlka neměla s fotbalovou krásou co dočinění a spíše to bylo hodně soubojové a po hrubé chybě rozhodčího, kterému se zápas vážně nepovedl, jsme dostali branku z penalty. V první půli jsem navíc penaltu osobně neproměnil a ve druhém poločase sudí ještě neodpískal dvě jasné penalty po jedné na každé straně. Pak nám došla šťáva a zápas jsme spíše dohrávali. Dokázali jsme sice dát ještě vedoucí branku, ale v poslední minutě jsme přišli o vítězství.



Sestavy


TJ Slavoj Srubec
D. Koprna [-] - F. Šálek [-] , P. Kalina [-] , T. Kroupa [-] , T. Zimmel [-] , J. Hekrdla [-] , D. Budějcký [-] , J. Leština [-] , J. Korotvička [-] , R. Hálek [-] , K. Kubíček [-]

FK Olešník B / Temelín
O. Cihla [-] - M. Tressl [-] , J. Kříž [-] , R. Štos [-] , D. Szep [-] , M. Jaroš [-] , L. Rajtoral [-] , P. Vornay [-] , L. Říha [-] , Z. Vařák [-] , P. Mach [-]

ŽK: 38. J. Hekrdla - 79. M. Jaroš . ČK: 90. M. Jaroš .
Místo: Temelín. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Knotek Václav - TŮMA Jiří (N), HASIL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Kubát

Expert: Petr KUBÁT
Tip experta: výhra domácích

V tomto duelu bych řekl, že nás čeká zápas kola, kde se nám střetnou první dvě mužstva tabulky. Bude záležet, jestli B tým Olešníku posílí nějací hráči "áčka", ale i tak si myslím, že domácí Srubec uhájí těsné vítězství.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 12. 2018 10:32

Tip: remíza