2:11
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

A je tu zase parádní zakončení týdne!


0

Asi nemusím znovu zmiňovat, že se o perfektní zakončení tohoto týdne postarali hráči Všerub. Doslova zničili Přehýšov a s neuvěřitelnými jedenácti góly odjížděli hosté určitě velmi spokojeni

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zajímavě to začalo..

Je to tak, Přehýšov se nechtěl nechat zahanbit, a tak do zápasu vlétl opravdu hned na plno. Snažil se dát rychlou branku, která ale ne a ne přijít. Nakonec se radovali samozřejmě hosté. To ještě nikdo nevěděl, že toho radování si užijí opravdu až až. Za první poločas toho určitě nebylo málo a fanoušci se mohli dívat na velmi atraktivní utkání. Ovšem, atraktivní utkání je pro Všeruby snad každé, jelikož v průměru dají za jeden jediný zápas 8 branek. Což je tedy opravdu velmi dobrá práce!

Pokračovalo se v krájení chleba

Přehýšovu postupně docházely síly a šlo to znát hlavně na obraně. Útočníci neměli prakticky co na práci, což se o hostech říci nedá. Stále a stále se snažili překonávat domácího brankaře. Výsledek se zastavil až na dvojciferném čísle 11!

takže opravdu pořádnou porci fotbalové zábavy nám nabízí tradičně velmi dobře podporované Všeruby.



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.