6:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 15:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po celý zápas byl Baník lepší


Branky


0

Nedělní odpolední zápas nabídl parádní 7 gólovou přestřelku mezi Baníkem Líně a Sokolem Hunčice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Baník věděl, že po minulém kontumovaném zápase bude muset vyhrát, pokud se chtěl udržet na vychvalované třetí pozici. A to se také stalo. Velmi dobrý nástup do zápasu, poločasové skóre 3:1 a konečné 6:1. Do toho hattrick a zpříjemněné nedělní odpoledne.

Perfektní úvod a kontrola zápasu

Hra se odvíjela v podstatě pouze na jedné straně. Baník Líně svého soupeře tlačil na jejich polovinu a taková hra samozřejmě vzbuzuje v domácích fanoušcích radost. Vypadalo to jako v zápase Barcelona vs. Getafe (dubnový zápas tenkrát skončil 6:0). Opravdu pěkné kombinační taktiky, rychlá práce s balonem a hlavně fotbalové přemýšlení. První poločas nabídl 4 branky a to 3 domácí (Šesták, Zikmundovský a Šlauf) a ze strany hostů (Telekeš).

Jeden hattrick a konečný výsledek 6:1

Nějak takhle se dá popsat poločas druhý, který měl stejný scénář jako ten první. Nádherné akce, přímé pasy ze stran od obránců až k útočníkům a dokonála práce středních záložníků. Přesné kolmé přihrávky dělaly velký problém hostům, kteří se fyzicky absolutně nemohli rovnat domácím záložníkům. Po celý zápas ovšem kolovala příjemná atmosféra, fanoušci skandovali téměř celých 90 minut a hlavně se na hru (alespoň ze strany Baníku dalo dívat).

Na konci zápasu tedy skóre 6:1 (2x se trefil ještě Šesták a poslední šestou branku Šluk)



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Líně B
pí. Vágnerová: Domácí byly po celý zápas lepší a ke konci už jenom kontrolovali hru.




Sestavy


TJ Baník Líně B
O. Mašek [-] - J. Antoš [-] , L. Toth [-] , R. Špaček [-] , M. Boreček [-] - J. Šlouf [-] , A. Grätsch [-] , J. Zikmundovský [-] , M. Šluk [-] - J. Kracík [-] , T. Šesták [-]


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.