Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sulkov doma rozdrtil Pernarec


Branky


10. D. Mečl , 25. D. Mečl , 27. D. Mečl , 37. P. Hejzek , 52. M. Beran , 57. D. Mečl , 60. M. Beran , 62. P. Pecháček st. , 65. P. Hejzek
0

Velice trpké loučení se sezónou dnes zažili hráči Pernarce. Jejich oslabené mužstvo propadlo proti Sulkovu ve všech směrech a Sulkov hosty tvrdě ztrestal devíti góly. Pernarec končí sezónu na třináctém místě. Sulkov dohrál na místě desátém a na jaře byl pouze jedenkrát poražen.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pernarec byl dnes velmi slabým soupeřem. Měl velké problémy se stavou a jeho hráči měli k dobrému naladění daleko. Stejně jako jejich nálada byl špatný i výkon Pernarce. Krom několika málo minut v úvodu utkání Sulkov přehrával Pernarec ve všech směrech. Za Sulkov vstřelil čtyři branky útočník Dominik Mečl.

Snaha Pernarce

Pernarec se za začátku utkání snažil, ale dělal chyby. Už v 10. minutě se za domácí trefil útočník Dominik Mečl. Dominik Mečl se rozstřílel a další branky přidal v 25. a 27. minutě. Dominik Mečl vstřelil hattrick a jeho tým vedl 3:0. V 37. minutě se trefil domácí záložník Petr Hejzek. Více událostí nám první poločas nenabídl a domácí vedli 4:0.

Sulkov rozhodl

Po střídání na straně Sulkova v 52. minutě , kdy záložníka Karla Baťka nahradil Martin Boreček, přišla desetiminutovka, která patřila jen Sulkovu. V 52. minutě se trefil útočník Martin Beran. V 57. minutě a v 60. minutě se prosadili opět Dominik Mečl a Martin Beran. 62. minuta přinesla krásný gól obránce Petra Pecháčka. Ten svůj sólový únik proměnil na dělovou ránu z velkého úhlu a gólmanovi prakticky nedal šanci. V téže minutě dostali žlutou kartu za zakopnutí míče domácí Václav Šar a Tomáš Beran. V 65. minutě vstřelil domácí záložník Petr Hejzek poslední branky zápasu a upravil na konečných 9:0. Více událostí nám zápas nepřinesl a Sulkov se mohl těšit z vysokého vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Sulkov
Jindřich Beran, trenér TJ Sparta Sulkov: Byl to jednoznačný zápas. Kdybychom zvítězili dvakrát tolik, nikdo by se nemohl divit. Soupeř dnes byl opravdu velmi slabý. Toto byl můj poslední zápas na lavičce Sulkova.

TJ Sokol Pernarec
Miroslav Horký, trenér TJ Sokol Pernarec: Sulkov byl prostě lepší. Byli jsme oslabení. Musel jsem hrát i já.



Sestavy


TJ Sparta Sulkov
J. Blahout [-] - P. Pecháček st. [-] , L. Benedikt [-] , V. Šar [-] , M. Gruber [-] - K. Batěk [-] (52. M. Boreček [-] ) , P. Hejzek [-] , T. Beran [-] , D. Králík [-] - M. Beran [-] , D. Mečl [-]

TJ Sokol Pernarec
P. Motyka [-] - V. Troch [-] , F. Košan [-] , K. Placr [-] , J. Schuster [-] - J. Strnad [-] , M. Kopačka [-] , V. Hlavatý [-] , J. Hrubý [-] - M. Pekar [-] , M. Horký [-]

ŽK: 62. V. Šar , 62. T. Beran .
Místo: Sulkov. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.