5:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úněšov přestřílel Hvozd


Branky


57. F. Dobrý , 59. P. Dobrý , 61. P. Dobrý , 67. P. Dobrý , 72. P. Dobrý
0

Úněšov k tomu, aby měl jistotu třetí příčky a nemusel spoléhat na pomoc Třemošné, potřeboval vítězství. Úněšov využil domácí prostředí a dovedl se i přes velké horko prosadit a může se těšit z třetího místa. Hvozd po prohře definitvně obsadil jedenácté místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z důvodu incidentu z minulého víkendu v zápase Hvozdu, kde propukla hromadná rvačka mezi týmy, se utkání účastnili 3 rozhodčí na vyžádání ČMFS a na průběh celého zápasu dohlížela Policie ČR i se psovodem. Tým TJ Svornost Hvozd byl tvrdě potrestán za tento incident. Hvozd měl od začátku nedostatek hráčů. Zápas začínal s deseti hráči a v průběhu zápasu byl další hráč donucen odejít za hřiště.

Čekání na branku

Od začátku zápasu bylo jasné, kdo je favoritem. Úněšov hrál lépe než Hvozd a tlačil hosty. Domácím ale štěstí nepřálo a i pře některé šance žádnou branku nevstřelili. Do šancí se dostával především útočník Pavel Dobrý a záložník Libor Ledvina. Jejich střely mířily buď mimo nebo do brankové konstrukce. Domácí fanoušky na chvíli umlčel Hvozd, když se jeden z jeho hráčů uvolnil a dostal sám až před domácího gólmana Jakuba Boudu. Další nebezpečnou šancí byla příležitost domácího záložníka Erika Egera v 28. minutě, který krásně našel volného Daniela Randu, jeho střelu brankář hostů Jan Lego pouze vyrazil a k dorážce se dostal Pavel Dobrý. Jeho dělová střela mířila mimo tři tyče. Při rohovém kopu, který tým z Hvozdu vybojoval ve 34. minutě, měli Hvozdečtí několikero přiležitostí skórovat. Gól ale v první půli nepadl a velmi pohledný zápas byl ve své polovině nerozhodný za stavu 0:0. 

Gólová smršť Úněšova

Druhá půle pokračovala stejně jako ta první skončila. Úněšov tlačil hosty co to jen šlo. V 57. minutě Úněšov vystřídal obránce Tomáše Humla Zbyněk Hlous a Úněšovu to evidentě prospělo. Domácí se přeci jen dočkali a v téže minutě se prosadil domácí útočník František Dobrý. Domácím jakoby se vrátila přesnost střelby a a v 59. minutě zvyšoval útočník Pavel Dobrý na 2:0. Na této brance se svojí asistencí podílel Libor Ledvina. V 61. minutě přidal třetí branku Úněšova Pavel Dobrý, i díky důraznosti Erika Egera, který doslova procpal míč až před branku právě k Pavlovi Dobrému. Už v 67. minutě zkompletoval Pavel Dobrý hattrick. Úněšov vedl 4:0. Po dalším střídání domácích, kdy záložník František Kovařík vystřídal Michala Mižára, se Hvozd přeci jen dovedl prosadit a vstřelil alespoň čestnou branku v 72. minutě. Na to ale v té samé minutě zareagoval Pavel Dobrý, který vstřelil svojí čtvrtou branku a upravil na konečných 5:1. Více událostí nám zápas nenabídl a Úněšov se mohl radovat z podařeného rozloučení se sezónou.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Úněšov
Nikola Mižárová, fanynka TJ Slavia Úněšov: Byl to zajímavý zápas a je důležité, že jsme ho i přes obtížný první poločas dokázali zvládnout a jasně zvítězit.

TJ Svornost Hvozd
Vladimír Venta, hráč TJ Svornost Hvozd: Bylo nás příliš málo. Úněšov ukázal svojí kvalitu.



Sestavy


TJ Slavia Úněšov
J. Bouda [-] - T. Huml [-] (57. Z. Hlous [-] ) , T. Janda [-] , D. Huml [-] , M. Mižár [-] (69. F. Kovařík [-] ) - E. Eger [-] , L. Ledvina [-] , D. Randa [-] , D. Sopr [-] - P. Dobrý [-] , F. Dobrý [-]

TJ Svornost Hvozd
J. Lego [-] - R. Černý [-] , F. Kolář [-] , M. Reiprich [-] , J. Šerbaum [-] - L. Charvát [-] , L. Lego [-] , M. Kasl [-] , J. Čermák [-] - J. Setikovský [-]

Místo: Úněšov. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.